<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 碧咸被飛隊友叫好 傳媒指霸道犯眾憎
返回列表 回復 發帖
Originally posted by bigfish at 2006-8-15 01:23 AM:

就算碧咸係主動暫別國家隊, 激進球迷都要胡亂猜測架啦
係咪好似呢D咁呢?

http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=123674&fpage=1
"引述英格蘭一位不記名資深國腳透露"

........radiculous
可唔可以被 Beckham 代表 England 踢到一百场先放弃佢啊?
睇到佢依嫁老老地,好伤心啊...
剛過去世界盃如果冇碧咸,相信一定入唔到16強,
就黎下, 下屆既英格蘭出唔出到線~
Originally posted by teramishu at 2006-8-15 11:00 AM:
可唔可以被 Beckham 代表 England 踢到一百场先放弃佢啊?
睇到佢依嫁老老地,好伤心啊...
人地魯爾o岩o岩夠一百場
Originally posted by kuru at 2006-8-15 01:45 PM:
剛過去世界盃如果冇碧咸,相信一定入唔到16強,
就黎下, 下屆既英格蘭出唔出到線~
如果你假設冇左碧咸既英格蘭下屆世盃出唔到線去16強陣間又比人話你死硬派嫁喇
我唔中意beckham..但係呢..
england中場world cup踢得最好係佢..
之後到老4...林伯條垃圾都唔知係中場做咩,周圍行.低低地
england等於10打11
Originally posted by bigfish at 2006-8-15 01:23 AM:

明報係香港報界最中肯o既..
不過今...
主動暫別國家隊....
不如話beckham覺得時機未到,主動放棄06世界杯啦
Originally posted by slwong3 at 2006-8-15 05:52 AM:
"引述英格蘭一位不記名資深國腳透露"

........radiculous
正如zidane嗰單野一樣,d新聞話"據咩咩消息指,馬達拉斯係講....."咁, 用吓腦都知老作啦....當時佢地既對話,隨左佢地兩個之外,仲可能有其他場外既人聽到咩?
beckham直頭阻住個地球轉la~
唔好加我a/c分,我唔鐘意受人小欣小慰~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 碧咸被飛隊友叫好 傳媒指霸道犯眾憎

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。