<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 碧咸被飛隊友叫好 傳媒指霸道犯眾憎
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 038886 at 2006-8-15 04:35 PM:
我唔中意beckham..但係呢..
england中場world cup踢得最好係佢..
我又係唔中意beckham, 但係又覺得world cup成隊england踢得最好係佢
不過林伯係因為同老4重疊先踼到咁......
Originally posted by 12d3 at 2006-8-16 09:31 AM:

我又係唔中意beckham, 但係又覺得world cup成隊england踢得最好係佢
不過林伯係因為同老4重疊先踼到咁......
我反而覺得祖高爾先踢得好,beckham傳中太過多,直情可以話傳中傳得太濫,試問一場出咁多波既人佢既助攻比率一定高過其他人,但將佢出波同助攻既成功率就低得過火,而佢果D保護皮球既態度仍然不及國際水平,搶截亦未見有加度素同馬基列尼既智謀
唔好加我a/c分,我唔鐘意受人小欣小慰~
Originally posted by G-Master at 2006-8-16 11:49 AM:

我反而覺得祖高爾先踢得好,beckham...
~~
Originally posted by G-Master at 2006-8-16 11:49 AM:

我反而覺得祖高爾先踢得好,beckham...
嘩....當你見到中間有個高治打前鋒時,你唔放個高波傳中,唔通回傳咩
你比地波高治又攞唔到,咪放個高ge比佢頂lo
再者...既然佢有能力放到個靚ge長傳,做咩仲要hold住個波??
到時咪又比你地話拖慢進攻節奏....

中間果d謝拉特同林伯特又唔掂,碧咸唔靠自己靠邊個
當一個人好辛苦咁撐住隊波時...竟然會有人話佢交波交得太過多...

攔截能力不及馬基里尼??
不如話佢把關能力不及保方同列文啦....
大佬,人地踢右中場ga,點同防守中場比
26FUN頭號周麗淇FANS
祖雲達斯多年忠實球迷
打法勁似恩沙基,球場上ge通天老棺!! @@
Originally posted by Lyon at 2006-8-16 03:11 PM:

~~
祖高爾踢得好?
請問佢除左入左球波外
有邊場真係踢得好??
有邊場唔係踢到下半場比唐寧入替??
26FUN頭號周麗淇FANS
祖雲達斯多年忠實球迷
打法勁似恩沙基,球場上ge通天老棺!! @@
Originally posted by MaxFigo at 2006-8-16 05:47 PM:

祖高爾踢得好?
請問佢除左入左球波外
有邊場真係踢得好??
有眼無珠~有眼無珠~
唔好加我a/c分,我唔鐘意受人小欣小慰~
Originally posted by MaxFigo at 2006-8-16 05:45 PM:

嘩....當你見到中間有個高治打前...
笑爆咀, 唔爭在講埋大哨既執教能力不及卡比路呀
Originally posted by MaxFigo at 2006-8-16 05:47 PM:

祖高爾踢得好?
請問佢除左入左球波外
有邊場真係踢得好??
世盃時既祖高爾走動係多, 傳盤射好似樣樣都好掂咁,
但祖高爾除左球世界波之外真係冇咩突出, 但你話佢打得唔好又唔係,
不過就唔係最好果班囉
英格蘭分組賽對巴拉圭,面對住成班隱晒形既前鋒,不如靠對手好過,......全靠碧咸"瞄準"對手、放個波落佢個頭先有一球烏龍球進賬, .....罰球技術高到咁既境界,冇左佢實在可惜,唔要林伯特好過。
我願化身石橋,受那五百年風吹、五百年日曬、五百年雨打,只求她從橋上走過
Originally posted by MaxFigo at 2006-8-16 05:45 PM:

嘩....當你見到中間有個高治打前...
咪係
何況碧咸咁勤力, 佢d 攔截都唔差過馬基里尼好多 ga, 有陣時佢d 剷波好過馬基里尼添
如果要比, 碧咸轉守為攻同足球智慧一定好過馬基里尼啦, 成隻猩猩咁, 四肢發達頭腦簡單
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 碧咸被飛隊友叫好 傳媒指霸道犯眾憎

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。