<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 碧咸被飛隊友叫好 傳媒指霸道犯眾憎
返回列表 回復 發帖
Originally posted by bigfish at 2006-8-16 11:29 PM:

咪係
何況碧咸咁勤力, 佢d 攔截都唔差過馬基里尼好多 ga, 有陣時佢d 剷波好過馬基里尼添
如果要比, 碧咸轉守為攻同足球智慧一定好過馬基里尼啦, 成隻猩猩咁, 四肢發達頭腦簡單
咁佢守龍有無 舒米高咁西利

[ Last edited by 王晶 on 2006-8-16 at 11:39 PM ]
Originally posted by MaxFigo at 2006-8-16 05:45 PM:

嘩....當你見到中間有個高治打前...
Originally posted by bigfish at 2006-8-16 11:29 PM:

咪係
何況碧咸咁勤力, 佢d 攔截都唔差過馬基里尼好多 ga, 有陣時佢d 剷波好過馬基里尼添
如果要比, 碧咸轉守為攻同足球智慧一定好過馬基里尼啦, 成隻猩猩咁, 四肢發達頭腦簡單
我贊成碧咸係踢得幾好,
但唔該你唔好乘機人身攻擊其他球員,
人地都有阿媽生,
試下我話你個樣成個色狼, 又似死老鼠咁樣又核突又臭,
你會點諗??

我覺得碧咸退出都係一件好事,
一黎可以專心幫皇馬打天下,
二黎等d新世代有機會上位,
三黎令雙特唔洗重疊之餘,
四黎可以放返個正宗防中, 加強球隊截擊力, 如夏格維斯
Originally posted by G-Master at 2006-8-16 08:49 AM:
beckham直頭阻住個地球轉la~

咪係
打對台sosad
炒硬車切喜雀斬紅軍火燒兵工廠食緊梗食糖
得,明喇
碧咸is perfect player,乜都得既,都系我唔好la, 『唔識欣賞佢演譯既所謂足球』 ,um~
唔好加我a/c分,我唔鐘意受人小欣小慰~

咪係
何況碧咸咁勤力, 佢d 攔截都...
冇腦又會能以不足170cm既薄弱体格搶到咁多波、卡到咁多身位既??你估死追死搏体力好就搶到波,截到糊既,玩兵捉賊咩,你玩馬騮搶波都要睇人破綻,企靚位,看準/分析才出擊啦

冇~馬基列尼肯定系大猩猩一族的其一智者囉
Originally posted by G-Master at 2006-8-17 12:32 PM:

冇腦又會能以不足170cm既薄弱体格搶...
只係沉晚有賽果show到......冇碧咸, 英格蘭大勝!
唉......啲白癡仔.....一日碧咸, 一世碧咸........碧咸做乜都好,都岩既.....
以前乜十二碼都俾佢射, 射失佢就賴草皮跌腳.......啲低能盲目既就話佢雖然射失都係射得靚既.......
而家啲白癡仔(啲人話黑人一定唔靚,話白人先靚係世界標準嗰啲)就講到碧咸係萬能既, 踼乜位都係最top.......哩啲人係中咗毒定係gay既呢?
碧咸(而家嗰個), 咪普普通通球員一個, 有幾好波幾萬能啫??啲人都盲目既!
我就未見過有國際級球員聲稱健康冇問題但九十分鐘都未踼完可以嘔到一地都係喇!
啲人就會講成"碧咸好摶命,一個頂十個, 踼到嘔, 英格蘭甘都輸真係冇天理..."
可能我見識少啦,國際級職業球員踼大賽踼到嘔我真係未見過......更摶命既我都見過,係未見過嘔!!哩啲一定係唔關個人體能事喇!!
啲"小魚"呀,"def"哩啲甘既傻仔.....認碧咸做你哋契哥,自己做契弟啦!
Originally posted by HansChan at 2006-8-17 01:12 PM:

只係沉晚有賽果show到......冇碧咸,...
殊~!小心D講野,唔好得罪『高層』ar
Originally posted by HansChan at 2006-8-17 01:12 PM:

只係沉晚有賽果show到......冇碧咸,...
ps:我唔係中意beckham嫁下..中間人

大老,有beckham win 6球喎,你有冇c波嫁?
話人87?你好叻?話人傻仔?你係李嘉誠?
十二碼咁easy射?討論下姐,洗唔洗咁話人
得閒叫你呀媽bo d 24味俾你下下火啦
Originally posted by 038886 at 2006-8-17 01:22 PM:

ps:我唔係中意beckham嫁下..中間人
...
咪懷念過去la,費高幾年前夠系右路玩到上天下地,施丹幾年前一扭十一當食餐飯添
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 碧咸被飛隊友叫好 傳媒指霸道犯眾憎

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。