<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 碧咸被飛隊友叫好 傳媒指霸道犯眾憎
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 038886 at 2006-8-17 01:22 PM:

ps:我唔係中意beckham嫁下..中間人
...
又多一件傻仔...
是但你啦!
碧咸....好嘢!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Originally posted by G-Master at 2006-8-17 01:20 PM:

殊~!小心D講野,唔好得罪『高層』ar
高層??
你講"乳"臭未乾以為自己好成熟嗰件蛋散??
.................
俾你講一講........
驚驚哋添...............
e個世界總有好多人只活係自己世界入面
一係盲目支持;一係盲目咁去鬧
口抹遮攔....
完全失去理智ge討論氣氛....令人縱有觀點都廢事再提出...

最後仲要燒埋版主果疊....真係....
26FUN頭號周麗淇FANS
祖雲達斯多年忠實球迷
打法勁似恩沙基,球場上ge通天老棺!! @@
Originally posted by MaxFigo at 2006-8-17 06:14 PM:
e個世界總有好多人只活係自己世界入面...
費高兄, 你有冇msn嫁???
有的話比我呀
Originally posted by HansChan at 2006-8-17 03:18 PM:

高層??
你講"乳"臭未乾以為自己好成熟嗰件蛋散??
.................
俾你講一講........
驚驚哋添...............
盡在不言中啦,我系唔系危言慫聽就自己用個腦諗諗啦
唔好加我a/c分,我唔鐘意受人小欣小慰~
"小廢低"理解唔到既嘢就話人盲目去鬧......
自己唔知頭唔知路响樹九唔搭八......
不過事但啦!
有啲"def"甘既人,更會有返啲"小廢低"甘既盲目支持者的!!!
Originally posted by HansChan at 2006-8-17 10:31 PM:
"小廢低"理解唔到既嘢就話人盲目去鬧......
自己唔知頭唔知路响樹九唔搭八......
不過事但啦!
有啲"def"甘既人,更會有返啲"小廢低"甘既盲目支持者的!!!...
我不嬲都無支持邊個....以事論事je

我唔知頭唔知路,咁請問你一聲,有d咩係你知而我又唔知ge呢??

不過你有樣野講得岩...我真係理解唔到你ge思維
鬧碧咸就理直氣壯,鬧我就要婉婉轉轉、單單打打....
祖雲達斯多年忠實球迷
Originally posted by abc123aa at 2006-8-17 06:20 PM:

費高兄, 你有冇msn嫁???
有的話比我呀
唔好啦...陣間d人又話我同你打籠通
祖雲達斯多年忠實球迷
Originally posted by MaxFigo at 2006-8-17 11:06 PM:

唔好啦...陣間d人又話我同你打籠通
怕咩ja~
佢地咁鍾意咪玩飽佢囉, 繼續係自己個世界轉啦
Originally posted by MaxFigo at 2006-8-17 11:05 PM:

我不嬲都無支持邊個....以事論...
成日話人針對, 點知自己又係玩針對, 好勁呀, 好醒目呀佢地
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 碧咸被飛隊友叫好 傳媒指霸道犯眾憎

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。