<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 碧咸被飛隊友叫好 傳媒指霸道犯眾憎
返回列表 回復 發帖
Originally posted by HansChan at 2006-8-18 01:18 AM:
我講句"蛋散"就扣我五分!
...
下....加入討論都叫多事八卦??
咁我以後可以係26FUN消失lu....

比個good你
26FUN頭號周麗淇FANS
祖雲達斯多年忠實球迷
打法勁似恩沙基,球場上ge通天老棺!! @@
Originally posted by HansChan at 2006-8-18 01:20 AM:

自以為中立既人......
唔好講批評, 就連單打佢我亦冇興趣!!
唔好以為自己係甘重要先得o架!!八掛精!!
又唔肯正面答我問題....
大家討論下je....我都無話自己重要....講多句又話我8卦....成個版比你講哂就最好
祖雲達斯多年忠實球迷
大家忘記了, 我地呢度係有個壇主嫁
加減分唔一定係版主做嫁
Originally posted by MaxFigo at 2006-8-18 01:21 AM:

比個good你
你比你msn我啦
Originally posted by abc123aa at 2006-8-18 01:26 AM:
大家忘記了, 我地呢度係有個壇主嫁
加減分唔一定係版主做嫁
有d人未必知....你不嬲都唔興扣分
只係有人做錯野,被人罰完唔多順氣亂鬧人
祖雲達斯多年忠實球迷
Originally posted by abc123aa at 2006-8-18 01:27 AM:

你比你msn我啦
我可以點比你??
無理由公開ga bo...
祖雲達斯多年忠實球迷
Originally posted by MaxFigo at 2006-8-18 01:27 AM:

有d人未必知....你不嬲都唔興扣分
只係有人做錯野,被人罰完唔多順氣亂鬧人
你真係了解我
Originally posted by MaxFigo at 2006-8-18 01:21 AM:

比個good你
跌落地拿返乍沙??
廢低.....好嘢!!!!!!!!!!!!!!!
唔知頭尾出黎扮中立既判官......又要問人之前有乜嘢事.......
哩啲叫加入討論??
兄台, 算吧!!
傾波時, 我的確好認同你好多既見解!!
我一直既言論只係針對某啲人, 一講英格蘭或英格蘭隊員不是既人就發動攻勢既人......有某某以往重層多次以自己既身份加以拖壓!!
Originally posted by MaxFigo at 2006-8-18 01:28 AM:

我可以點比你??
無理由公開ga bo...
咁你add我呀

[ Last edited by abc123aa on 2006-8-18 at 01:36 AM ]
Originally posted by HansChan at 2006-8-18 01:28 AM:

跌落地拿返乍沙??
廢低.....好嘢!!!!!!!!!!!!!!!
唔知頭尾出黎扮中立既判官......又要問人之前有乜嘢事.......
哩啲叫加入討論??
兄台, 算吧!!
傾波時, 我的確好認同你好多既見解!!
我一直既言論只係針對某啲人, 一講英格蘭或英格蘭隊員不是既人就發動攻勢既人......有某某以往重層多次以自己既身份加以拖壓!!

我幾時有扮判官呢??
我無話過自己講ge野一定岩,更加無判別你地誰是誰非,咁又點算係判官??
難道發表意見都係錯??定係發表你唔岩聽ge意見先係錯?!

你估我真係唔知之前咩事?
係你話我唔知頭唔知路ma,你咁醒知哂頭知哂路,咪問下大佬你知咩頭知咩路lo
點知原來無料....一味得個鬧字...
祖雲達斯多年忠實球迷
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 碧咸被飛隊友叫好 傳媒指霸道犯眾憎

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。