<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 碧咸被飛隊友叫好 傳媒指霸道犯眾憎
返回列表 回復 發帖
Originally posted by MaxFigo at 2006-8-18 01:32 AM:

我幾時有扮判官呢??
...
乜你好驚人誤會你咩??
自辯得甘詳細既???????
你都好顧及自己形象!!
乜你有形象既咩??
可能我上得黎少.....真係唔多覺!! 失覺晒!!!
眼睏!!
瞓先!!
你繼續做判官同保持你既形象啦!!

[ Last edited by HansChan on 2006-8-18 at 01:38 AM ]
Originally posted by HansChan at 2006-8-18 01:35 AM:

乜你好驚人誤會你咩??
自辯得甘詳細既???????
你都好顧及自己形象!!
乜你有形象既咩??
可能我上得黎少.....真係唔多覺!! 失覺晒!!!
自辯又錯??

okok....原來e個版真係你講哂...失覺哂失覺哂!!
26FUN頭號周麗淇FANS
祖雲達斯多年忠實球迷
打法勁似恩沙基,球場上ge通天老棺!! @@
Originally posted by MaxFigo at 2006-8-18 01:37 AM:

自辯又錯??

okok....原來e個版真係你講哂...失覺哂失覺哂!!
瞓著都俾要睇睇你既回覆!!
喂???冇人話你錯喎!!
我只係問"你好驚人誤會你咩??" 同"你有形象既咩??"
問吓啫!!
唔答咪罷就囉!!!
問又成個版我講晒???
你係理解能力有問題定又一次驚人誤你呀?
Originally posted by HansChan at 2006-8-18 01:40 AM:

瞓著都俾要睇睇你既回覆!!
喂???冇...
你訓啦....我唔阻住你啦
我覺得唔應該再比e個post升上黎
26FUN頭號周麗淇FANS
祖雲達斯多年忠實球迷
打法勁似恩沙基,球場上ge通天老棺!! @@
點解d 人成日單單打打碧咸同球迷呢? 係咪妒忌人地靚仔過佢, 好波過佢, 有錢過佢呢? 定係佢偶象經常性俾碧咸技術性擊倒, 所以鬧佢d fans 補數呢?
有個馬基里尼 fans 話佢好有智慧, 不足 170 cm o既單薄身型就搶到波, 中立d 講句呢點真係唔能夠認同囉, 佢肯定唔止 170 cm 啦, 而且佢咁肥, 一d 都唔單薄, 話佢好似猩猩咁, 係因為佢行路時雙腳分得好開, 同埋個嘴巴好大, 條頸又比正常白人短, 講到足球智慧, 佢好多時 hold 住個波淨係識後傳同橫傳, 隊友走到空位佢都唔識放直線, 呢d 野真係好講天份同智慧架, 好多時大哨一走到空位, 碧咸就放個靚長傳, 呢樣野馬基里尼邊做到呀? 仲學人叫加人工
Originally posted by bigfish at 2006-8-18 01:43 AM:
點解d 人成日單單打打碧咸同球迷呢? ...
~~
Originally posted by MaxFigo at 2006-8-18 01:43 AM:

你訓啦....我唔阻住你啦
我覺得唔應該再比e個post升上黎
都係選擇唔回應之前既提問!!
好事黎既!!
你甘好形象......我都冇謂俾人有機會誤會你"唔中立"了!!!
一個自己成日話自己中立既人有幾中立呢?????
我今日卒之都知喇!!!
一個人怕人誤會佢, 佢會點回應既呢??
我今日又知喇!!!
乜嘢叫"蛇鼠二人組"呢???
我今日都知喇!!
多謝!!
瞓覺!!!
早抖~~~~~~~~~~~~~

(還有!! 碧咸係好靚仔啊~~~~~~~ 但球技下降係不爭既事實!! 死硬種族歧視魚....唔係..係死硬派........死硬派有死硬派既盲目!!我明!!! 不打緊!!碧咸都冇得再穿英格蘭球衣!!! 英格蘭隊有希望了!!)

[ Last edited by HansChan on 2006-8-18 at 01:53 AM ]
回應返個主題, 其實教練唔選碧咸, 或者真係如小報所講同某d 隊友唔夾 lor, 不過我覺得最主要原因係年紀問題, 因為教練覺得泰利黨後生d, 咪企泰利班人佢地囉, 如果大家同年紀, 咁就取碧咸而放棄泰利黨 la, 然後以一班唔爭上位o既工兵球員取代泰利黨
總括黎講如果係有鬥爭, 碧咸都係輸年紀, 唔係輸隊友支持同技術
Originally posted by bigfish at 2006-8-18 01:43 AM:
點解d 人成日單單打打碧咸同球迷呢? ...
.........................
炒硬車切喜雀斬紅軍火燒兵工廠食緊梗食糖
追post追左都幾耐下 只想講句

無人會無喇喇會針對某位球員 某球迷~
會挑起爭端就好似呢d廢嗡
點解d 人成日單單打打碧咸同球迷呢? 係咪妒忌人地靚仔過佢, 好波過佢, 有錢過佢呢? 定係佢偶象經常性俾碧咸技術性擊倒, 所以鬧佢d fans 補數呢?
有個馬基里尼 fans 話佢好有智慧, 不足 170 cm o既單薄身型就搶到波, 中立d 講句呢點真係唔能夠認同囉, 佢肯定唔止 170 cm 啦, 而且佢咁肥, 一d 都唔單薄, 話佢好似猩猩咁, 係因為佢行路時雙腳分得好開, 同埋個嘴巴好大, 條頸又比正常白人短, 講到足球智慧, 佢好多時 hold 住個波淨係識後傳同橫傳, 隊友走到空位佢都唔識放直線, 呢d 野真係好講天份同智慧架, 好多時大哨一走到空位, 碧咸就放個靚長傳, 呢樣野馬基里尼邊做到呀? 仲學人叫加人工
往往只會令人反感兼嘔飯~基本上我覺得 係某位多舊魚會員係度搞事 至令呢度既討論氣氛變成咁,我相信得閒有黎sport版既人都知呢位多舊魚出過n咁多廢嗡。如果真係有位馬基里尼fans係度既話 你估呢段野佢睇左會點。唔反檯就假喇~同埋點解有d咁既言論都唔會得到處分~種族岐視喎~咩叫比正常白人短?係咪真係走去度過、量過哂 有証有據証明正常白人係唔會咁?

佢d唔正常既行為基本上已經令好多人反感~就好似呢度
http://www.26fun.com/bbs/viewthr ... ghlight=&page=1裡面既#27

點解有人會反碧咸,好大程度就係有人因為碧咸而去踩其他人~

訓先~有咩唔岩聽 即管發表下
聽日再回

[ Last edited by 王晶 on 2006-8-18 at 02:36 AM ]
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 碧咸被飛隊友叫好 傳媒指霸道犯眾憎

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。