<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 碧咸被飛隊友叫好 傳媒指霸道犯眾憎
返回列表 回復 發帖
Originally posted by bigfish at 2006-8-18 11:16 AM:

我冇針對黑種人, 我淨係話某一個人...
um~咁我梗系再次發育喇
唔好加我a/c分,我唔鐘意受人小欣小慰~
話Kahn系大猩猩D人系因為佢把關作風強橫,當然外表及身形亦佔一定比分啦,但冇人會話佢壞話,換言之呢個叫外号

但有人說Claude Makelele成隻黑猩猩咁,四支發達但冇腦,創造力系0就肯定有侮辱他人成分
Originally posted by bigfish at 2006-8-18 02:01 PM:

咁d 人話尤西比奧係黑豹, 唔通又係...
四肢發達頭腦簡單點解???
碧咸玩既系視野,有腦???傳下中就有腦,得啖笑
施丹,栢金就真系有腦喇
我只能夠講碧咸擁有廣闊視野囉
好心搵個好心人出黎講下道理啦
Originally posted by HansChan at 2006-8-18 02:24 PM:
樂於歧視黑人係條賤魚既特質.......
...
算啦,某D人根本只從碧咸方面作出判決,不能容下我們的言論
Originally posted by kakeidevil at 2006-8-18 02:29 PM:

非常簡單!!等我話過你聽..
喺呢度只要你開口撐碧咸就係自己人架唰
之後仲有bonus添
本人只能以事論事,恕不能做到
和偕---唔系講兩句自己啱聽說話就成事既,有好就有唔好啦,必須接受,我唔知有人話忍左好耐系表示忍左好耐別人成日說其偶像不是還是忍左好耐某類會員,平常心啦,好心~!
出黎社會做野點搞呀,人人聽你果套咩???
我大佬就衰冇平常心先有咁既下場,who next???
咁忍唔到! 得,我呢幾日冇野搞冇人陪先上黎打發下堵,大佬成家去探家姐未返,gf又去左台灣,悶~!
下個禮拜我都閃番落海啦,你地點又與我無關,我都唔想有我所屬論壇果面D人話我做25 仔
Originally posted by MaxFigo at 2006-8-18 05:32 PM:

bonus??你指加分??
版主加分有佢ge理由,我從來唔過問
你唔鐘意可以去投訴,有不合理ge我亦唔介意扣返
你真系覺得你地好啱?
當然有人太過火啦
好老實,呢度比唔比批判人?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 碧咸被飛隊友叫好 傳媒指霸道犯眾憎

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。