<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 碧咸被飛隊友叫好 傳媒指霸道犯眾憎
返回列表 回復 發帖
Originally posted by bigfish at 2006-8-18 08:21 PM:

碧咸都慣左俾小報同反咸迷中傷啦, 邊投訴得咁多呢?
佢一向大方, 多年來都包容反咸迷同小報
唔包容唔通搵刀斬人咩
唔好加我a/c分,我唔鐘意受人小欣小慰~
Originally posted by abc123aa at 2006-8-18 08:25 PM:

你自己都講左版規無寫, 仲需要問?
咁即系日後以後講邊個似猩猩係垃圾都得la
Originally posted by fake2005 at 2006-8-18 08:30 PM:
咸哥既長處有3個,
長傳,傳中同死球處理.
仲有卓越視野既,但缺點更多囉~
1.突破力差
2.路數太少
3.十分怕傷
4.截擊不準
5.唔識入楔
Originally posted by Lyon at 2006-8-18 08:43 PM:

ok, ok. 俾面 BOY版主, 今日唔出聲. 今晚落 no 9 好過.
sorry, 今日攪到你.

but, 請 brightlee 答我問題.
今晚落 no 9???
好似明晚先落好D喎
Originally posted by Lyon at 2006-8-18 08:46 PM:

踩兩晚.
玩太多就無益了
Originally posted by MaxFigo at 2006-8-18 09:09 PM:

仲有隻生蟲左腳...

不過碧咸腰傷隨住年紀日益加劇
傳中、死球威脅細左係不爭ge事實
但亦唔可以完全抹殺佢ge貢獻
若佢系德國人我點敢話佢陼
Originally posted by abc123aa at 2006-8-18 09:02 PM:

你人身攻擊會員同版主就唔得, 你想攻擊咩明星隨你, 不過比人鬧返轉頭唔關人事
鬧完仲唔閃???我傻架???
Originally posted by night at 2006-8-19 01:08 AM:
唉..............

點解ef體區既質素每況越下..............

我而家都少發言,無眼睇
有咁耐風流有咁耐乜乜~啦

唔怕講多句,26fun既sport專區系我見到感受到氣氛最壞既一個,其他壇邊度會咁架?
Originally posted by skjeiw at 2006-8-19 11:22 AM:
你地其實識唔識體諒下人地,呢個純綷係...
好人好者又點會有人唔認同呀???
只有一個人平事好事多磨先會咁V_V
Originally posted by MaxFigo at 2006-8-19 07:58 PM:

又唔可以咁講ge....我相信無一個人可以討好全世界ge人
但可以盡力減低磨察囉
玩開格鬥,賽車果D都知,比賽冇可能零錯誤,只有盡力將錯誤減低,減低,再減低,咁先有贏既機會
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 碧咸被飛隊友叫好 傳媒指霸道犯眾憎

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。