<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 碧咸被飛隊友叫好 傳媒指霸道犯眾憎
返回列表 回復 發帖
Originally posted by MaxFigo at 2006-8-18 01:32 AM:

我幾時有扮判官呢??
...
乜你好驚人誤會你咩??
自辯得甘詳細既???????
你都好顧及自己形象!!
乜你有形象既咩??
可能我上得黎少.....真係唔多覺!! 失覺晒!!!
眼睏!!
瞓先!!
你繼續做判官同保持你既形象啦!!

[ Last edited by HansChan on 2006-8-18 at 01:38 AM ]
Originally posted by MaxFigo at 2006-8-18 01:37 AM:

自辯又錯??

okok....原來e個版真係你講哂...失覺哂失覺哂!!
瞓著都俾要睇睇你既回覆!!
喂???冇人話你錯喎!!
我只係問"你好驚人誤會你咩??" 同"你有形象既咩??"
問吓啫!!
唔答咪罷就囉!!!
問又成個版我講晒???
你係理解能力有問題定又一次驚人誤你呀?
Originally posted by MaxFigo at 2006-8-18 01:43 AM:

你訓啦....我唔阻住你啦
我覺得唔應該再比e個post升上黎
都係選擇唔回應之前既提問!!
好事黎既!!
你甘好形象......我都冇謂俾人有機會誤會你"唔中立"了!!!
一個自己成日話自己中立既人有幾中立呢?????
我今日卒之都知喇!!!
一個人怕人誤會佢, 佢會點回應既呢??
我今日又知喇!!!
乜嘢叫"蛇鼠二人組"呢???
我今日都知喇!!
多謝!!
瞓覺!!!
早抖~~~~~~~~~~~~~

(還有!! 碧咸係好靚仔啊~~~~~~~ 但球技下降係不爭既事實!! 死硬種族歧視魚....唔係..係死硬派........死硬派有死硬派既盲目!!我明!!! 不打緊!!碧咸都冇得再穿英格蘭球衣!!! 英格蘭隊有希望了!!)

[ Last edited by HansChan on 2006-8-18 at 01:53 AM ]
樂於歧視黑人係條賤魚既特質.......
由始至終佢都唔知乜叫歧視.......
佢將歧視老屈成國際標準.......
唉......算罷啦各路英雄!!
先有盲目英格蘭迷def.....
再有將歧視化成國際標準既賤魚....
重有自認中立重成日掛响咀邊慌死人唔知既廢低......
.....................
碧咸好嘢!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

[ Last edited by HansChan on 2006-8-18 at 02:26 PM ]
Originally posted by kakeidevil at 2006-8-18 02:29 PM:

非常簡單!!等我話過你聽..
喺呢度只要你開口撐碧咸就係自己人架唰
之後仲有bonus添
一語中的!!!

............
...................
碧咸好嘢!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Originally posted by G-Master at 2006-8-18 02:47 PM:
和偕---唔系講兩句自己啱聽說話就成事...
"def"好似真係讀緊書的.......
因我記得之前佢做錯過某啲嘢但死唔肯認衰!仲大條道理話自己又要返學又要盛, 所以做錯嘢好平常! 你話佢做錯嘢咩, 佢咪話你得閒冇嘢做....自己要返學就大條道理可以做錯嘢都仲鬧返人好話佢!!!
讀書讀成甘.................
唉...............
.........
碧咸好嘢!!!!!!!!!!!!!!!!!

[ Last edited by HansChan on 2006-8-18 at 02:54 PM ]
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 碧咸被飛隊友叫好 傳媒指霸道犯眾憎

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。