<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 陳易希會考12分,應唔應該俾佢入U?
返回列表 回復 發帖

陳易希會考12分,應唔應該俾佢入U?

單選投票, 共有 0 人參與投票
24.73% (23)
72.04% (67)
3.23% (3)
您所在的用戶組沒有投票權限
我覺得發明d野唔代表一切...考得唔好就連f.6都應該無得讀
我的最愛: Miki、Stephy、阿仙奴、AC米蘭
"為何還喜歡我,我這種無賴"
觀星都可以入到u& z/ r/ _& f+ y
與其日日讀書" N0 Z; s% I/ _: X
不如日日觀星算lu~~~
去讀IVE lor...
man utd~~~CARRICK

Cyndi Wang
Originally posted by zxc3201163 at 2006-8-21 10:00 PM:
+ U6 N) t* ^; y5 E觀星都可以入到u
' K+ t+ t& Q5 d" L與其日日讀書1 m& ~) o/ U0 A" `, t1 s
不如日日觀星算lu~~~
$ b/ I, i$ @' [  c& ~+ B2 {
  D& j6 f* C1 H9 r. J% p4 L, Z% q
4 h# O  V9 G! h( k9 i8 T" v4 |5 q講得好 .......
查實會唔會因為科大一早已經收左佢...# q6 ], b1 d7 l
果時科大拍晒心口話收佢--* c4 ^3 m. J* M: r3 _( G( V; j9 q0 _6 P
搞到佢無俾心機讀呢..; a  X7 H  q' _) w! Z8 K2 Z+ K
0 \2 r4 B: R4 O
睇段news,佢都有 1B1C--會唔會係phys. B左-.-
# u9 ^) R2 u4 q8 y, j2 B/ _; q- c9 f/ l: G
[ Last edited by babo on 2006-8-21 at 10:21 PM ]
好普通的曼聯迷~_~

佢冇料既...遲早咪又係捱唔住...: D5 L# U% }: ]/ n' F3 ^! s
有料既就真係應該比佢入喇....
求學不是求分數
Originally posted by 火炎 at 2006-8-21 10:29 PM:
/ _, B9 V' C  U4 k8 E* K" i求學不是求分數
9 w7 l  j% Z# I% }* a  l- k

( ~. V5 u! Z8 f. n9 O9 S政府真係pk0 Q# b+ V. ^/ [( d
唔求分數又點繼續求學呀
千呼萬喚始出來~~~
Originally posted by 火炎 at 2006-8-21 10:29 PM:* ?0 J. K1 x" u) f& d2 B8 P
求學不是求分數
9 A, o6 g9 E0 ?6 I/ d, G
7 y- M! F# K7 O- l佢連oral都唔去考
" p4 j2 y" B' ]8 _* i依種態度已經唔要得la
Originally posted by 火炎 at 2006-8-21 10:29 PM:
7 A( Z0 `' }& \% ?/ B" X. u0 E$ b求學不是求分數
. u4 L4 f: w" E! e' y! h" Z& n考試冇分冇前途
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 陳易希會考12分,應唔應該俾佢入U?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。