<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 陳易希會考12分,應唔應該俾佢入U?
返回列表 回復 發帖

陳易希會考12分,應唔應該俾佢入U?

單選投票, 共有 0 人參與投票
24.73% (23)
72.04% (67)
3.23% (3)
您所在的用戶組沒有投票權限
我覺得發明d野唔代表一切...考得唔好就連f.6都應該無得讀
我的最愛: Miki、Stephy、阿仙奴、AC米蘭
"為何還喜歡我,我這種無賴"
觀星都可以入到u; N. ~9 Z+ P, z$ q; N0 r+ P
與其日日讀書2 E! Y- \/ _9 A$ b# m+ s
不如日日觀星算lu~~~
去讀IVE lor...
man utd~~~CARRICK

Cyndi Wang
Originally posted by zxc3201163 at 2006-8-21 10:00 PM:
9 Q# T, o7 T7 Z6 f/ J" a觀星都可以入到u
: S. x- Y+ z% b% n. K, U$ q5 v與其日日讀書& K  k+ [# d  l7 o( x
不如日日觀星算lu~~~
9 [/ m  P$ a8 ^2 _( N* k; I: t3 e- D$ U: p
' ?1 @# ]* l" m7 O$ G
講得好 .......
查實會唔會因為科大一早已經收左佢...
% w. _1 m& O  H% h9 B果時科大拍晒心口話收佢--1 t; z  V, `% D% t9 L* ?, N
搞到佢無俾心機讀呢..9 l" P: Q8 F" F3 E

- E+ k, a0 G5 W  y- ?! B9 T睇段news,佢都有 1B1C--會唔會係phys. B左-.-
+ o* ^$ q8 N- X* S- a$ A( S
3 A" S" _! |; p+ b[ Last edited by babo on 2006-8-21 at 10:21 PM ]
好普通的曼聯迷~_~

佢冇料既...遲早咪又係捱唔住...
% F  l! Q+ f& L+ U% F有料既就真係應該比佢入喇....
求學不是求分數
Originally posted by 火炎 at 2006-8-21 10:29 PM:
+ Z5 Q( w- I, ^, d7 y* H+ @求學不是求分數
8 s2 z2 Q0 z* U% O; s2 O# g! }1 z$ O

2 T( J& M  J% l; W4 K8 p) M, T政府真係pk
% q9 l. e2 x* W+ `; g5 ]0 T唔求分數又點繼續求學呀
千呼萬喚始出來~~~
Originally posted by 火炎 at 2006-8-21 10:29 PM:: e  x2 \& b8 |: K$ p
求學不是求分數
" Z$ P0 Y1 o# f$ N" t

5 Z+ p) E1 u9 X( N+ f6 a佢連oral都唔去考
' Y( F) J& C* @依種態度已經唔要得la
Originally posted by 火炎 at 2006-8-21 10:29 PM:
; |; h* g' `/ o; }8 ]  j求學不是求分數
  I) E3 ^! B; n2 ~考試冇分冇前途
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 陳易希會考12分,應唔應該俾佢入U?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。