<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 陳易希會考12分,應唔應該俾佢入U?
返回列表 回復 發帖

陳易希會考12分,應唔應該俾佢入U?

單選投票, 共有 0 人參與投票
24.73% (23)
72.04% (67)
3.23% (3)
您所在的用戶組沒有投票權限
我覺得發明d野唔代表一切...考得唔好就連f.6都應該無得讀
我的最愛: Miki、Stephy、阿仙奴、AC米蘭
"為何還喜歡我,我這種無賴"
觀星都可以入到u; w, L3 e% _1 W& u
與其日日讀書
5 A* U2 S+ h9 b0 Y不如日日觀星算lu~~~
去讀IVE lor...
man utd~~~CARRICK

Cyndi Wang
Originally posted by zxc3201163 at 2006-8-21 10:00 PM:
. T2 z! S+ x) [8 H- f6 B觀星都可以入到u% m' [0 d( @" W* a
與其日日讀書7 h8 g0 R$ ^* D% P6 p
不如日日觀星算lu~~~
+ N$ o& i, z- D8 l% t3 e

; @6 i# l  B$ T/ Y7 X& p. R
3 K: U& a3 w: z( m# H" P1 ^. Z' J4 e講得好 .......
查實會唔會因為科大一早已經收左佢...+ d- s$ I2 ]6 T  _+ K9 H
果時科大拍晒心口話收佢--6 B/ {7 u( n6 m9 W' g2 L
搞到佢無俾心機讀呢..
; C- d6 Z  {( p. R7 g0 d+ V& N
5 @4 J2 b" Y$ `4 H& @睇段news,佢都有 1B1C--會唔會係phys. B左-.-
) F1 _3 o  J0 M4 m9 B& {# @3 E% X. M0 _! a
[ Last edited by babo on 2006-8-21 at 10:21 PM ]
好普通的曼聯迷~_~

佢冇料既...遲早咪又係捱唔住...) L. I5 p9 N' X  J
有料既就真係應該比佢入喇....
求學不是求分數
Originally posted by 火炎 at 2006-8-21 10:29 PM:; v4 |" Y+ O" z! K- C. [
求學不是求分數
2 F  z0 t# `7 Z! i* b4 U
: Y  K6 [6 D8 H' S政府真係pk' w  x" }; h) G) ~$ I1 \
唔求分數又點繼續求學呀
千呼萬喚始出來~~~
Originally posted by 火炎 at 2006-8-21 10:29 PM:
. U+ M$ p6 M1 A  O+ x求學不是求分數
9 M2 \: T1 Z. W2 T3 y7 M! [5 a# T$ W% f) I) B
佢連oral都唔去考. a$ C8 b8 u, Q( Q0 ^# Z4 M
依種態度已經唔要得la
Originally posted by 火炎 at 2006-8-21 10:29 PM:; W* n9 q2 u# ]6 P6 y/ R
求學不是求分數
+ r/ ]  q- r! r. {% @6 T
考試冇分冇前途
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 陳易希會考12分,應唔應該俾佢入U?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。