<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 陳易希會考12分,應唔應該俾佢入U?
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 火炎 at 2006-8-21 10:29 PM:
0 o* Z( `& I' I# g% [/ X( s求學不是求分數
' a' T! h* k0 s/ ~7 n$ p; H求學只是求分數!!!求分只為求工作!!!求工只為求金錢!!!求錢只為求夢想!!!
我愛長澤
Originally posted by 自由神 at 2006-8-26 06:36 PM:4 l. @) i3 x  C7 h: L9 C
* y7 V: r5 f/ l4 T5 y8 r! I
求錢只為求夢想!!! 當真嗎?Kian76兄?
! D: v* j8 \/ E6 T  _) e
好多夢想都係建基於金錢之上,極少數唔係。最起碼你要有令你專心夢想甚至達成夢想的金錢。
9 G7 R+ n7 N& q8 \+ T9 e: ^* Q( e
& X3 Y( i! X, |4 k8 \6 ]1 ^夢想係乜就人人唔同,我本人就係做老板、娶靚老婆、美滿家庭。一個非常正常既夢想,但冇錢就肯定無法達成。
) t4 ~1 @) {/ t+ o9 j: ^, @' ]& T6 Q  m: E$ V8 ^/ w3 Y
就算你既夢想只係去中國旅行,一樣要用到錢呢樣野啦。
: h$ e/ _% d& U$ s0 |7 G% S$ g  I' Q2 u1 s
[ Last edited by Kian76 on 2006-8-26 at 11:37 PM ]
我愛長澤
Originally posted by 遊戲 at 2006-8-27 06:41 PM:$ V( z0 S' d" B3 u
中文都唔合格
, R6 o7 D0 h- G) K0 m* {% q
唉。
我愛長澤
Originally posted by elvisfong2003 at 2006-8-28 09:12 PM:7 q9 N$ \+ x* q
今日去到屯門卓爾居個時見到陳易希,真...
4 i, s7 N) a  p3 \- ]% Q2 ^
成績係基本條件,連基本條件都末能達標,學乜人講才能??
我愛長澤
Originally posted by jeff_0930 at 2006-8-31 10:54 AM:$ y! L: J( \6 y5 p
我覺得香港人自己根本係好矛盾, 成日...
9 m& i* r) f6 _1 M0 q
9 B/ h4 F8 T5 \+ Q
我為左研究女性既身體、反應、社交技巧,會考期間不斷去獵艷,結果會考(第一次)唔係好掂,雖然不致於差過佢,但都升唔倒大學,真係奇。
我愛長澤
Originally posted by karenmoe at 2006-9-16 04:27 PM:5 D  ], V6 v, q9 Y

( W: {# ~# o7 K6 F( W& P因為你溝唔到大學校長個女,無獎攞無成就,所以大學唔收你& i4 c) m- e4 u/ [! O; D
但請不要放棄,將目標定為諾貝爾個女( g6 N: w3 w' p1 P* s+ `( X5 p, [
溝到佢你就有諾貝爾獎啦
8 b! X# n1 {$ Q6 b$ a* a% a8 S5 D9 U- S8 M4 d; w: U
點樣搵佢??哈哈!!!老實講,死左末架佢??哈哈!!
我愛長澤
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 陳易希會考12分,應唔應該俾佢入U?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。