<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 大家接受到自己伴侶既年齡差距係?
返回列表 回復 發帖

上限  大我5年
     下限  細我9年
男,女友
甘生不設上下限~~~

投降一半啦
我跟不設下限
我今年廿七!
我而家條女大我五年.....
以歷史黎計.....我最細條女細我十年, 最大條女大我九年!
我上一條女
......................這世界說大就大,說小就小 。
Originally posted by robby at 2006-8-30 06:49 PM:
我上一條女
你就發啦!個個都唔差喎!
Originally posted by 自由神 at 2006-8-31 02:30 PM:

你就發啦!個個都唔差喎!
我己收心養性了!!
我而家條女大我五年!
我未同佢一齊時,佢係好獨立的.....
佢追咗我三個月, last嗰個月我又同自己之前條女散咗,所以同佢一齊囉......
我好怕啲女癡身.....我鍾意啲女較獨立......我以為同個大自己五年識落又比較獨立既人一齊會好啲......
點知...............
女人都係癡身的......一齊一個星期.....初初一星期先上黎三晚左右......
而家.......己搬咗入黎住了.......
Originally posted by robby at 2006-8-31 03:59 PM:

我己收心養性了!!
我而家條女大我...
你好慘呢~

我覺得呢個topic 會因人o既件年紀而改變~
大家諗下~當大家15-16歲o個陣會搵一個細自己9年的嗎???
而家我21歲~ 係男~ 我覺得同我同年至細我3年已經好好~~
但而家同一個細我6年o既發展緊~~~我同佢而家只不過一見就狂傾計~大家都知大家想發展落去
我又諗緊好唔好去~~ 咁應該點呢~
忽然好想加分...........
Originally posted by robby at 2006-8-31 03:59 PM:

我己收心養性了!!
我而家條女大我...
哥仔!睇黎你好靚仔喎!
成日都係D女追你既
Originally posted by 自由神 at 2006-9-1 01:36 PM:

哥仔!睇黎你好靚仔喎!
成日都係D女追你既
唔係, 我唔靚仔!
只是...講真.....女係唔駛自己媾的!
而家啲女好似好渴甘......我其實真係冇特登做過啲乜,好多嘢我做咗出黎, 啲女硬係覺得我對佢哋有嘢.....其實係佢哋自己渴罷了!(我係個個月都有的......當然計埋啲排啦!)
簡單啲講.....啲女係好易誤會人鍾意佢哋的!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 大家接受到自己伴侶既年齡差距係?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。