<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » [原創] 針對你地話港女問題而寫的溝通suggestion… (1)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by kakeidevil at 2006-9-10 11:45 AM:
一句講哂!
女人係用耳仔談戀愛既!
你做咩申條「利」出黎呀?
Originally posted by kakeidevil at 2006-9-10 11:45 AM:
一句講哂!
女人係用耳仔談戀愛既!
对于呢样野,男生都有共同ge想法!
哈哈哈!
女仔,帮你地唔到,唔好意思!
Originally posted by teramishu at 2006-9-10 01:55 PM:

对于呢样野,男生都有共同ge想法!
哈哈哈!
女仔,帮你地唔到,唔好意思!
咁男人用咩談戀愛呀?
Originally posted by 自由神 at 2006-9-10 01:57 PM:

咁男人用咩談戀愛呀?
我被你估估下先?
Originally posted by teramishu at 2006-9-10 02:05 PM:

我被你估估下先?
我知!用
去「握」女仔!
Originally posted by 自由神 at 2006-9-10 02:09 PM:

我知!用
去「握」女仔!
其实依加谈恋爱,为乜?
分分合合。。。令人痛心。。。
Originally posted by teramishu at 2006-9-10 02:12 PM:

其实依加谈恋爱,为乜?
分分合合。。。令人痛心。。。
唉!
男人真心女人無心!
男人花心女人上心!
Originally posted by 自由神 at 2006-9-10 02:17 PM:

唉!
男人真心女人無心!
男人花心女人上心!
哈哈哈,好句好句!

trista_cheong 版主 见到我地离晒题一定呕血!
Originally posted by teramishu at 2006-9-10 02:21 PM:

哈哈哈,好句好句!

trista_cheong 版主 见到我地离晒题一定呕血!
trista_cheong 版主佢貴人好忙嫁!成廿幾年先上黎一次,唔會知道既!
Originally posted by 自由神 at 2006-9-10 02:26 PM:

trista_cheong 版主佢貴人好忙嫁!成廿幾年先上黎一次,唔會知道既!
当真?果然?
话时话,呢排。。。呢道好似。。。好静。。。我都好少来。。。留言。。。

讲句真心话。。。给版主听。。。

呢道拿分几难下,我留意到好多人积极回应(超长个种)都。。。(个人意见,版主唔好介意)
老实讲,如积极回应后有被加一分半分,应该会热闹好多。。。虽然话要用真心来回复,但如再加上一 d 鼓励,反应会唔同晒。。。尤其是对一 d 新手来讲。。。
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » [原創] 針對你地話港女問題而寫的溝通suggestion… (1)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。