<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 【飲食區】 » 八蚊盒燒味飯夠唔夠膽食? [a+]
返回列表 回復 發帖
Originally posted by Lung~ at 2006-8-27 08:10 PM:
彩虹好多年前已經有..仲係6蚊..而家加到8蚊...味道冇咩唔同
係采頤花園
Originally posted by Athlon 64 at 2006-8-28 01:15 AM:
肚餓起上來一試都無防
hhahahhah yes true !
I reply, support people then reply
如果花費得起,何必刻薄自己,辛苦搵黎志在食,餓起上黎冇得揀就話乜都食姐,有得揀俾貴少少食好少少有咩唔岩?

我試過係某快餐店食過29蚊既叉燒飯之後,每次想食叉燒飯就會諗起果度,試過幾次特登搭車返去果度食,最衰係每次都要排隊
我願化身石橋,受那五百年風吹、五百年日曬、五百年雨打,只求她從橋上走過
Originally posted by audurey at 2006-8-28 07:51 PM:
抄得好:
[url]http://www.google.co...
audurey兄真厲害,咁都俾你搵到

果然抄得好,抄到有分+
我願化身石橋,受那五百年風吹、五百年日曬、五百年雨打,只求她從橋上走過
大元 d 燒味飯 ok !!
我以前讀中學都唔知食幾多, 無事, 都可以畢業!!!
佢間野0係街市, 租平, 賣平d 都唔奇, 你話鋪頭就唔同.

采頤花園0個間係咪街鋪, 對住大馬路0個間?
我成日搭車見到.
Originally posted by littlepig at 2006-8-28 10:38 PM:

audurey兄真厲害,咁都俾你搵到

果然抄得好,抄到有分+
抄到一模一樣都有分加
Originally posted by YingTung at 2006-8-29 12:39 PM:

抄到一模一樣都有分加
http://www.26fun.com/bbs/viewthr ... ge=1&highlight=

Originally posted by pangpang2066 at 2006-8-29 09:42 AM:
采頤花園0個間係咪街鋪, 對住大馬路0個間?
我成日搭車見到.
冇對正大馬路,係村口則边,一出小小就大馬路,一左一右,有兩至三間

味道吾知,只買過一次,$8
Originally posted by playbr2 at 2006-8-31 03:11 AM:

冇對正大馬路,係村口則边,一出小小就大馬路,一左一右,有兩至三間

味道吾知,只買過一次,$8
實在平得離譜,$8!!??真係唔感食.....
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 【飲食區】 » 八蚊盒燒味飯夠唔夠膽食? [a+]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。