<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 男性打飛機(自慰)既切身問題!!!
返回列表 回復 發帖

男性打飛機(自慰)既切身問題!!!

多選投票, 共有 0 人參與投票
27.33% (126)
14.32% (66)
5.21% (24)
6.07% (28)
20.61% (95)
17.79% (82)
8.68% (40)
您所在的用戶組沒有投票權限
究竟各位兄弟打飛機既習慣係點架呢...?
小弟自問年資唔少,
今日突然心血來潮,
好想探討下呢個陪伴我多年既習慣~

有時打到唔想打...
有時又唔打唔得...
有時仲會諗下自己會打到幾多歲...haha

希望大家發表下意見~

===============================================

一個極好嘅主題~ 令到極多版友投票~ 所以追加6分~~

但亦因為版友們只投票不發言~ 令到呢個主題失去意義~

所以主題關閉~

感謝版友Aivn為我o地發表一個咁好嘅主題~ 亦多謝各版友們參與投票~

coolala2005

===============================================

[ Last edited by coolala2005 on 2007-2-25 at 10:18 PM ]
答左你
一個人係屋企時打
我同我D Friend都係
一係吳打,一打就打到不能自拔。
有無人會同frd一齊打???
簡單d黎講,
我覺得:

好多時都得閒無聊
---> 一無聊就開電腦,上網
---> 一上完哂d網又無聊
---> 一無聊就開始睇咸片
---> 一睇咸片就實扯旗
---> 一扯旗就想打飛機
---> 一打飛機就.....射!!!
---> 一射完就.....累
---> 一累就想瞓
---> 一瞓醒精神又無聊.....

周而復始, 萬象更生...

[ Last edited by Aivn on 2006-9-7 at 09:07 PM ]
Originally posted by Aivn at 7-9-2006 12:31:
有無人會同frd一齊打???
互打 !!?
Originally posted by Edgar Davids at 2006-9-8 03:34 PM:

互打 !!?
梗係一齊睇咸片,
各有各打啦~

睇av忍唔住打!
Originally posted by 單字一個撚 at 2006-9-6 07:56 PM:
一個人係屋企時打
你一個人住咪無時無刻都要打
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 男性打飛機(自慰)既切身問題!!!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。