<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 檬查查MCC 點歌仔
返回列表 回復 發帖
Originally posted by BarristerSpring at 2006-9-11 05:49 AM:

To tritri........

非男非女
   x2   tritri非男非女
Originally posted by Triangel at 2006-9-11 08:36 AM:

D佬,借你幾隻字黎用下'

你班友都:
得好 "雲循"
我地知道哂
Originally posted by Edgar Davids at 2006-9-11 05:03 PM:

我對你的論點非常同意........

而且小弟甘拜下風........
#123  真的漢子
Originally posted by Triangel at 2006-9-12 12:42 AM:

敢你d野未射左去邊都唔知law
我知佢射左去邊

E道

168 x 177 PIXEL下載

Originally posted by Triangel at 2006-9-12 12:59 AM:

你死啦
個Logo 係D佬影架
因住D佬 ban 鬼左你呀
Originally posted by clkgtr at 2006-9-12 02:33 AM:

唔駛喊喇你, 開定新account喇
.........................

174 x 180 PIXEL下載

Originally posted by clkgtr at 2006-9-12 03:05 AM:

今次你重大獲

呀嬌你都夠膽攪

你換定電腦同ISP都得喇
吾好ㄚㄚㄚ,老孫我係五指山下受緊刑.........冇左個腦好慘嫁...........我比番個ATV''呀嬌''你ㄚㄚㄚㄚㄚ佢重索過真既''呀嬌''ㄚㄚㄚㄚㄚ

http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=126372&fpage=1

493 x 736 PIXEL下載

Originally posted by ckyckk at 2006-9-12 03:42 AM:

死蠢!!!下次唔好射亞嬌丫嘛~

射"亞葛"一樣之嘛
係男人黎架喎

留番比你
是但啦 算數啦 唔煩你啦   忘記佢把喇

你唔愛我啦 李彩樺

Call 你 call 左咁耐 四次你亦唔覆
實係做左o的野 又怕我知道
識你識左咁耐 無試過話送花
實係好心虛先會無端端送禮

*成日唔搵 只成日唔緊 成日也見但見一陣
  態度唔同以前成個冷淡晒
  是但啦 算數啦 唔煩你啦 無人錫我啦
  再見啦 無野啦 實在夠啦 你唔愛我啦
  是但啦 算數啦 又話錫我 話咁快又變晒話我幾差
  再見啦 無野啦 完場啦 你唔愛我啦

聽我講左咁耐 “乙水”下我亦唔得 淨係坐左係樹話我太多心
等你等左咁耐 有無野同我講 淨係想聽多一次BB好愛你

repeat *

讀白: 以前出街你一定來接我 呢頭講拜拜你個頭又call
但係呢排 你有乜唔妥 眼定定唔出聲 你諗緊邊個
送俾你件 t-shirt 你好耐無著過 我地幾時識 你又唔記得左
係咪淡左 係咪厭左 你唔再愛我

repeat *

08-你唔愛我啦 - 李彩樺.rar (5.4 MB)

[wmv]http://www.mgl.cn/wma/U/乌仁娜/09-HODOO.wma[/wmv]

廣告 => http://www.youtube.com/watch?v=0TIhJUmhghI

三秒鐘見證愛情萌芽
三十年刻畫歲月容華
三世紀珍藏永恆傳統
這是Sony在西藏拍攝的DCR-PC350的廣告台詞,也因而引起無數人詢問廣告配樂的主唱
廣告配樂是由蒙古女歌手 烏仁娜所演唱的Hoodoo,只收錄在Tal Nutag草原情歌這張專輯裡
這張專輯絕版多年,應廣大樂迷要求特別限量引進!
博客來音樂館超級強力推薦 必買收藏盤
觀看Sony這支超令人感動的DV廣告 你就知道為何烏仁娜的歌聲會引起如此廣大迴響!!!

烏仁娜絕版經典,因Sony的DV廣告配樂而引起無數詢問,2005年新版,人聲充滿溫柔美感,音質細膩動人

一支充滿溫柔美感的 SONY DCR-PC350 的 DV 攝影機廣告觀看Sony這支超令人感動的DV廣告,讓烏仁娜演唱的配樂 "Hodoo" 紅遍香港、大陸、新加坡、台灣;烏仁娜嗓音有一種來自大地的溫暖生命力。悠然如草原微風的嗓音,靜謐幽遠的意境,悄悄潛入渴求慰藉的現代人心底。從小生長在蒙古草原的烏仁娜,十六歲前往上海音樂學院就學,後來與來中國學習古箏的音樂家Robert Zollitsch結為夫妻並旅居德國繼續從事創作及演唱,這張 "Tal Nutag" 是烏仁娜最經典的作品,由齊特琴、古箏、吉他、弦樂、曼陀林..等樂器圍繞著烏仁娜高亢清澈、纖美卻又生命力十足的嗓音,勾勒出屬於游牧民族極簡、樂天單純的生命情調以及無可抗拒的音樂美感。一種微風掃拂過山巔、掃過草原,坐看雲起日落的豁達。聆聽烏仁娜,回首盼顧生命中種種屬於現代人的繁複混亂,忍不住會有一種透徹的體悟:生命,本就該是如此簡單,而美好。

[ Last edited by playbr2 on 2007-6-10 at 05:07 PM ]
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 檬查查MCC 點歌仔

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。