<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 入來幫下我啦~~~~~~~~~~~~~~ [卡+]
返回列表 回復 發帖

[愛情診療室] 入來幫下我啦~~~~~~~~~~~~~~ [卡+]

近來我留意到學校一個我唔識既男仔,
唔知佢係咪對我有意思,
同我分析下

佢之前聊過我一,二次,不過唔知係咪聊

之前有一次,得佢一個,問我有冇tissue,果次問完我格黎個fd先問我,我地話完冇就走左..

另一次,我有次行行下佢同佢班fd走黎同我講有冇散銀?
我話冇牙,但係緊住佢同又問埋我格黎個fd(今次里個fd同我上一次個fd唔係同一個人),佢都話冇
緊住我地照行走左..

係咪我答得冷淡..?我就咁講冇咋喎,個樣又唔係好串咁講,
係好似平時有路人問我有冇xxx,我話冇牙咁~果d語氣~

我又唔識佢...我又真係冇喎..
我可以點樣回答來製造對話機會~

不過近排佢冇再聊我講野..
同埋有其他女仔佢都會聊下..佢有好多target?
佢果次問我有冇散銀,可能佢真係要唱$,

不過我覺得佢好似成日望住我..

最近有次,我同d fd企係度等緊人,
佢同d fd又企係度等,原來佢地等佢d女仔fd,
佢d女fd一黎到,佢就扯下個女仔d頭髮同佢玩下,個女仔咪笑,整一整返佢囉~

係行到差唔多我視線範圍先整個女仔,

我想問,一個男仔如果對一個唔識,但有好感既女仔,會係個女仔面前同其他女仔玩架咩?

如果係我比佢感覺好冷淡,一個男仔會唔會係個女仔面前同其他女仔玩引佢注意架??

[ Last edited by Rika on 2006-9-13 at 10:50 AM ]
唔知佢係咪對你有意思, 我肯定你對佢有意思.

>會係個女仔面前同其他女仔玩架咩?
有好感的話, 會; 冇好感的話, 都會.
就算係你面前玩又點先?你地都唔識.

>一個男仔會唔會係個女仔面前同其他女仔玩引佢注意架??
佢已經引起左你注意啦, 傻妹.
咁你係仔定囡先??你冇講.

問題唔係佢對你有冇意思.  而係 你 對佢有冇意思?
Originally posted by 12d3 at 2006-9-8 04:30 PM:
唔知佢係咪對你有意思, 我肯定你對佢...
比你搶咗先....真唔抵!
Originally posted by d228216 at 2006-9-8 04:31 PM:

比你搶咗先....真唔抵!

我好照顧d妹妹仔
我係女仔
Originally posted by 12d3 at 2006-9-8 04:30 PM:
唔知佢係咪對你有意思, 我肯定你對佢...
我覺得正常一個男仔唔會係佢中意既女仔面前同第2 d女玩
因為個男仔會驚個女仔誤會佢中意同佢玩緊果個..

唔知我咁諗岩唔岩.
Originally posted by sweetsweet at 2006-9-9 01:24 AM:

我覺得正常一個男仔唔會係佢中意既女仔面前同第2 d女玩
因為個男仔會驚個女仔誤會佢中意同佢玩緊果個..

唔知我咁諗岩唔岩.
我反而唔係咁諗~~
呢個世界乜人都有~~人既諗法會唔同....
你講果樣野, 都岩!
但係同時有d男仔會特登咁做......
原因係, 當佢同第二個女仔玩緊既時候~~
會靜靜觀察你既面口~~如果你表現出酸溜溜~~好在乎咁...
佢咪知道你對佢都有意思囉!!
Originally posted by sweetsweet at 2006-9-8 04:21 PM:
近來我留意到學校一個我唔識既男仔,
...
你搵d friend 去收下風好過估估下...............

女仔邊有可能唔知果男既想溝佢ar, right?
(except 果男既skill 太差...................)

你睇多幾日, 睇下點先啦 ~~~

如果對人有意思既,
即使果男既冇行動
都搵d friend 幫手去馬啦
Originally posted by homan~ at 2006-9-10 04:14 AM:

你搵d friend 去收下風好過估估下...
我識分個男係咪想溝..
除非佢走過黎問我拎電話..

定係我d反應差..
應該比咩反應黎話佢知我對佢有好感
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 入來幫下我啦~~~~~~~~~~~~~~ [卡+]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。