<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 搏FUN攞彩系列(英超聯曼聯 vs 熱刺)曼聯正選陣容
返回列表 回復 發帖
Originally posted by harvey22 at 2006-9-8 06:52 PM:

你少pick了1個啊~
竟然出左個4-4-1陣容....真係傻左
咁我點算呀?一定要改喎...通容一次得唔得?

雲達沙

加利尼維利        維迪       李奧費迪南         施維斯達

奧沙         費查
基斯坦奴朗拿度                                    傑斯
                               卡域克

沙夏

[ Last edited by eqhigh on 2006-9-9 at 01:11 PM ]
Originally posted by eqhigh at 9-9-2006 13:05:

竟然出左個4-4-1陣容....真...
見你有改返......
之前嗰個就作廢啦.....

下次小心喇 ~~~

BTW , 你做咩唔開 game ?
岩岩想問你點算..你就覆左我啦
因為返學真係好忙....仲要準備高考....已經開始日溫夜溫啦...
Originally posted by eqhigh at 9-9-2006 13:13:
岩岩想問你點算..你就覆左我啦
因為返學真係好忙....仲要準備高考....已經開始日溫夜溫啦...
今次我開.......
下次到你...okay ???
開一個都好夠架喇 ~~~~

你可以一得閒就開家嘛........
擺幾日可能會多人玩 D 添 ~~

[ Last edited by Edgar Davids on 2006-9-9 at 01:16 PM ]
Originally posted by Edgar Davids at 2006-9-9 01:15 PM:

今次我開.......
下次到你.....
我陣間開ga啦
開星期日果d
記住黎支持呀

[ Last edited by eqhigh on 2006-9-9 at 01:21 PM ]
門將:雲達沙
後衛:加利尼維利  布朗  李奧費迪南  施維斯達
中場:C.朗 卡域克 費查 傑斯
前鋒:沙夏  蘇斯克查
門將:雲達沙

後衛:加利尼維利,艾夫拿,李奧費迪南,布朗

中場:基斯坦奴朗拿度,傑斯,卡域克,費查,奧沙

前鋒:沙夏,
Originally posted by eqhigh at 9-9-2006 13:19:

我陣間開ga啦
開星期日果d
記住黎支持呀

[ Last edited by eqhigh on 2006-9-9 at 01:21 PM ]
一個好喇..............
下個禮拜你要開三個架 ~~~~
雲達沙

加利尼維利 布朗 李奧費迪南 施維斯達

基斯坦奴朗拿度 費查 卡域克 奧沙 傑斯

沙夏
雲達沙

加利尼維利       布朗        李奧費迪南         施維斯達

費查       卡域克
基斯坦奴朗拿度                                  傑斯

沙夏      蘇斯克查
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 搏FUN攞彩系列(英超聯曼聯 vs 熱刺)曼聯正選陣容

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。