<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 頑童大募集
返回列表 回復 發帖
Originally posted by gn00987333 at 2006-9-18 21:27:

**** Hidden message by originally poster *****
我送俾你啊trista姐姐

我加住6先,trista 妳啱心水再加比gn仔啦~
Originally posted by SCM at 2006-9-18 21:33:
咩黎ga 呢度
石仔~
係加分post,見#1~
Originally posted by SCM at 2006-9-18 21:57:

追數簿?
第一炮

徵求:日本著名AV女優松島楓無露點露毛有衫著嘅相
每兩張相加1分,多勞多得

(為方便加分,請每個回覆唔好多個10張,重覆不加)
Originally posted by feuosma at 2006-9-18 21:49:

我驚下次係搵李嘉欣唔著既相...真係唔知邊度搵比你......
若然有d 咁嘅好嘢..............就梗係set 10000分post 益吓我地啦~
分分鐘連admin都加分比你呀~
Originally posted by SCM at 2006-9-18 22:06:

o  我明la
不過我唔夠各位勁 比錢買收費相  
只係識轉貼同自scan
轉貼自scan 都無問題,你揾到物得咯~
Originally posted by SCM at 2006-9-18 22:12:

轉貼左好多la o係我個post度  不過d相緊係冇呢度d咁正
慢慢嚟啦,總有一日你個post d 相可以成為[港男]最正咖~
Originally posted by SCM at 2006-9-18 22:19:

順道問下 知唔知徐左日資百貨公司既日本書店外
仲有咩地方有得買日本女星寫真
d寫真大約幾錢本
仲有係咪多數都18禁a
哎呀..........呢個問題真係要問吓d佬 同 雞仔喇...........佢地熟好多~
以我所知,銅鑼灣糖街商場、大古坊、灣仔188等都有好幾間日本書店;
價錢百幾到三百幾左右啦,視乎女星而定~
水著唔係18禁咖,其他"軟性"d 嘅無露點性感寫真就有機會,露點寫真就一定18禁喇~
Originally posted by SCM at 2006-9-18 22:37:

有冇d唔洗過海 我依家只係知道信和..同附近幾個小商場
九龍我真係麻麻熟............
好似旺角嗰咋汽車音響鋪嗰頭有間宇宙船,近"泉章居"~
Originally posted by gn00987333 at 2006-9-18 23:50:

咁我都係要分分算啦
哈哈哈哈哈哈哈哈
其實我冇所謂嫁
死蠢仔正一豬氹兜~
trista相簿網址係EF大機密,值成萬分咖~~~~

我要呀~~~~我要呀~~~~
Originally posted by gn00987333 at 2006-9-19 00:51:

我都等緊佢pw我啊
你話要分吖嘛................
捉蟲喇你~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 頑童大募集

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。