<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 頑童大募集
返回列表 回復 發帖
Originally posted by playbr2 at 2006-9-18 01:54:

吾怕E道大把貨
咁你盡情疴盡情抆啦~
Originally posted by BarristerSpring at 2006-9-17 12:46 AM:
...
5f 5 a0 the 06d 6f th5s b6ard , 5 w533 g5ve 4 1*** -65nts!!!!!!
Originally posted by trista_cheong at 2006-9-18 11:56 AM:

5f 5 a0 the 06d 6f th5s b6ard , 5 w533 g5ve 4 1*** -65nts!!!!!!
难得 爱情版版主 大驾光临!
Originally posted by trista_cheong at 2006-9-18 11:56 AM:

X2
Originally posted by BarristerSpring at 2006-9-17 12:46 AM:
...
冇野﹐鍵盤壞o左﹐我只係想講﹐如果我係呢區版主﹐我一定加100分俾你

但係…點解down bitch o個個之後睇唔到ge >< 我想睇松島les o個個片好耐ga la!!!!!
Originally posted by KakeiAngel at 2006-9-15 10:20 PM:
http://www.26fun.com/bbs/attachm ... %8B%9F%E9%9B%86.jpg

呢張正到無得頂

我迫我男友放呢張o係佢個電腦desktop 做wallpaper﹐迫佢同我一樣咁愛松島楓姐姐 yeah yeah~~~~~
Originally posted by trista_cheong at 2006-9-18 06:15 PM:

冇野﹐鍵盤壞o左﹐我只係想講﹐[s...
我睇到wor.....what kind of problem u have lei?
Originally posted by trista_cheong at 2006-9-18 06:18 PM:

呢張正到無得頂

我迫我男友放呢張o係佢個電腦desktop 做wallpaper﹐迫佢同我一樣咁愛松島楓姐姐 yeah yeah~~~~~
咁佢容乜易愛上左松島楓而吾愛你架,或者將你變成松島楓既代替品都吾知
Originally posted by playbr2 at 2006-9-18 06:57 PM:

咁佢容乜易愛上左松島楓而吾愛你架,或者將你變成松島楓既代替品都吾知
我諗佢係驚我愛上o左松島楓而唔愛佢﹐而將佢變成松島楓ge 代替品佢都唔知lor

講真﹐連佢都話我係佢見過當中最鐘意睇女人ge 變態女人﹐我前愛係林志玲﹐現愛係松島姐姐~~~~

我真係估唔到我會愛上一個av 女優( 唔著衫d 相唔鐘意囉) 但係如果佢ge 魅力勁到一個女仔可以唔顧佢係一個av 女優而當佢係女神咁﹐我諗佢ge 迷人程度都幾犀利ga~ 呢樣林志玲真係未必做到… 我覺得ja o下﹐唔好打我
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 頑童大募集

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。