<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 音樂空間 » 香港搖滾教父- 謝霆鋒 [B +]
返回列表 回復 發帖
Originally posted by launcher at 2006-9-17 01:43 AM:
笑到肚痛.
不如加幾張相, 整一頁雜誌.
...............一定好好笑...........
我又諗起鄧梓峰同巴斯光年單野..............
鄧梓峰同巴斯光年單野 係咩野
講我知
Originally posted by Lung~ at 2006-9-16 08:37 PM:
發呢段野既人真係井底之蛙...香港地比佢既技術同熱誠既年青人大有人在.只係佢咁好彩成左名...得閒去睇多d band show吧
謝檸檬!?收左皮啦!家陣佢翻下佢d舊菜,搏上下報紙之外,仲邊有作為丫!唱片又唔賣得,形象又衰到貼地,拍廣告都唔搵佢啦;d戲又唔得,拍果套龍虎"豹"又唔掂,好心佢就讀下d再培訓課程,轉行好過啦後生仔,佢個朵家陣臭過屎,呢行佢冇得撈架喇!
香港搖滾教父- 謝霆鋒
家驹
Originally posted by rsonicway at 2006-9-16 11:46 PM:
佢結他勁?您上YouTube睇~佢淨係識單線Solo炸....大佬,單線Solo不如唔好玩!
the host is saying how he plays guitar so bad.......

do you really understand what the article is saying?

stupid guy....
明明篇野踩佢踩到乜咁..
做咩個個都以為人地讚緊佢架je..
香港唔係真係咁多文盲呀??

"無聲結他".. 講得好.. 次次見佢都係拎住個結他唔知做乜..
佢又唔係咩結他手,算啦... 佢著衫真係唔掂, 個look十年如一日
點解要打爆結他????????一支結他好貴架!!!!!!!!謝生唔想再要支結他, 不如送比我啦.......
Originally posted by 12d3 at 2006-9-21 07:33 AM:
點解要打爆結他????????一支結他好貴架!!!!!!!!謝生唔想再要支結他, 不如送比我啦.......
外國d band友掟結他既情況仲勁, 佢只係小毛見大毛
Originally posted by wai1012 at 2006-9-21 01:02 PM:

外國d band友掟結他既情況仲勁, 佢只係小毛見大毛
係wor, 希望謝霆鋒都學Kurt Cobain咁樣, 唔單止掟結他, 仲撼頭埋牆, 打爆自己個頭!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 音樂空間 » 香港搖滾教父- 謝霆鋒 [B +]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。