<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『體育版閒談互相交流區。』
返回列表 回復 發帖
埃托奧半月板撕裂將接受探查性手術,可能缺陣兩到三個月

路透馬德里9月28日電---西甲巴塞羅拿俱樂部周四宣布,射手埃托奧(伊度)將接受右膝探查性手術。

「俱樂部醫療部門今天上午對埃托奧的膝部進行了檢查,結果表明他的右膝半月板撕裂,」巴塞羅那在官方網站上說。

俱樂部隊醫表示,這種類型的傷通常需要兩到三個月才能恢復。

埃托奧是在周三的歐洲冠軍聯賽杯中受傷的。那場比賽中巴塞羅那客場1-1戰平雲達不萊梅。

在埃托奧缺陣的情況下,西甲和歐冠雙料冠軍巴塞羅那將在鋒線上仰仗冰島射手古德約翰森(古莊臣)和阿根廷人薩維奧拉(沙維奧拿)的發揮。
揷爆鄧麗欣、鍾欣桐、黃婉伶、薛凱琪、關心研、鄭融、劉心悠、董敏莉、應采兒、陳文緩、林嘉欣、官恩娜、陳自瑤、陳法拉、廖碧兒
Originally posted by abc123aa at 27-9-2006 23:32:

話聲你聽, 港男果邊有大把遊戲玩, 既然佢地果邊咁受歡迎咪過去果邊玩囉
呢邊受歡迎 D ~~~
報到...

遲左咁多先報到冇問題個可?

紅魔大大大fans一名是也
車仔扺死!!!!!!!!
揷爆鄧麗欣、鍾欣桐、黃婉伶、薛凱琪、關心研、鄭融、劉心悠、董敏莉、應采兒、陳文緩、林嘉欣、官恩娜、陳自瑤、陳法拉、廖碧兒
哈...米杜士堡....除左低B....真係搵唔到第個term形容佢.........
睇黎佢地都係洗定個八月十五等降班.....

[ Last edited by feuosma on 2006-10-1 at 02:15 AM ]
哈佬
Originally posted by ckyckk at 2006-10-29 02:39 AM:
哈佬
难得你来 Sport 版。。。
射番几野先。。。
Originally posted by teramishu at 2006-10-29 02:52 AM:

难得你来 Sport 版。。。
射番几野先。。。
射咩先
Originally posted by ckyckk at 2006-10-29 06:44 PM:

射咩先
呢 度 唔 可 以 乱 讲 野。。。
所 以 都 唔 知 射 乜 好。。。
Originally posted by teramishu at 2006-10-29 07:37 PM:

呢 度 唔 可 以 乱 讲 野。。。
所 以 都 唔 知 射 乜 好。。。
你想射(寫)咩咪射(寫)咩囉
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『體育版閒談互相交流區。』

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。