<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『體育版閒談互相交流區。』
返回列表 回復 發帖
Originally posted by brightlee at 2007-4-9 14:33:

that's completely his mistake........
版主你意思係里奧???....唔知點解我睇黎睇去都分唔到邊個責任大d......
兩個都有錯啦.......
揷爆鄧麗欣、鍾欣桐、黃婉伶、薛凱琪、關心研、鄭融、劉心悠、董敏莉、應采兒、陳文緩、林嘉欣、官恩娜、陳自瑤、陳法拉、廖碧兒
Originally posted by feuosma at 2007-4-9 17:46:

版主你意思係里奧???....唔知點解我睇黎睇去都分唔到邊個責任大d......
both have responibilities
but I think Rio should take more responsibilities than Van Der Sar...
also for the first goal, Rio should take his responibilities too
I watched the highlight show tonight
without Van Der Sar

Man Utd should lost 4-1!
He had 2 great saves last night.....
I don't know why people just blame him!

[ Last edited by brightlee on 2007-4-10 at 12:00 AM ]
We are blessed that we can watch sports, to do many things...
so be happy!
Originally posted by feuosma at 2007-4-8 23:08:

kakei....呢度個個一講起ManU真係...
講開就傷心
brown哥哥咁有娛樂性既打法出親都有驚喜比我地
真係唔明費sir點解寧願出brown打中堅死都唔用Heinze
仲要+多個Richardson真係嘔出血來
Originally posted by BOYDWAN at 2007-4-9 05:51:
哈~ 呢個 chat room 都幾得意噃~
小弟唔識sport,不過路經見到d 對話好有趣,留個言 say hi 先~
boyboy呀~~~ boyboy對sport有興趣
小小小小小小小...............................................弟一定捨命陪大皇
Originally posted by feuosma at 2007-4-9 15:46:

Originally posted by brightlee at 2007-4-9 21:58:

both have responibilities
but I ...
唔好話rio攞12萬磅周薪唔識入波
入果球波幾靚,呃埋龍門添呀

失果兩球波rio都要負上極大責任
第1球Richardson整鍋咁傑既野...vds又唔擋高D
rio爭位輸比Matthew Taylor可怒也!!!!!!!!!
第2球rio充分表現出同vds係一d默契都冇.....

喂rio哥哥衣家爭標關鍵時刻你搞d咁既野
你同人講你攞12萬磅一week真係冇人信

vds又係!!!連防線最可靠個位係傷愈復出後呢兩場都"荒失失"失埋d大意波
以佢經驗黎講實在從旁無責,只能話佢呢期發波瘟

踢到咁......好心費sir就召回Pique喇
Originally posted by kakeidevil at 2007-4-10 15:54:

唔好話rio攞12萬磅周薪唔識入...
maybe he'd scared about the great skills for Rio
Van Der Sar didn't know how could Rio pass the ball to.....
We are blessed that we can watch sports, to do many things...
so be happy!
Originally posted by kakeidevil at 2007-4-10 13:54:

唔好話rio攞12萬磅周薪唔識入...
召回Pique???召左都冇用啦.....依家三線都係生死關頭.....召左番黎都一定唔會出架啦.......
揷爆鄧麗欣、鍾欣桐、黃婉伶、薛凱琪、關心研、鄭融、劉心悠、董敏莉、應采兒、陳文緩、林嘉欣、官恩娜、陳自瑤、陳法拉、廖碧兒

About posting arrangement of Transfer Rumours

To: kakeidevil

多謝副版主大人對小弟既Transfer Rumours 既關注, 我建議再開個一個post先update, 咁樣可能會好d, 冇咁亂, 唔該晒!         

terencey   
Originally posted by brightlee at 2007-4-10 15:06:

maybe he'd scared about the great skills for Rio
Van Der Sar didn't know how could Rio pass the ball to.....
所以話烏龍波永遠都係靚波
Originally posted by feuosma at 2007-4-10 23:54:

召回Pique???召左都冇用啦.....依家三線都係生死關頭.....召左番黎都一定唔會出架啦.......
估唔到殺出一個奇兵 - smithy
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『體育版閒談互相交流區。』

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。