<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『體育版閒談互相交流區。』
返回列表 回復 發帖
多謝Duff兄詳盡既回覆~~

1) 呢幾日先認真上來發帖...有d地方冇留意清楚

2) 車仔d新聞都只係英文者好在
平時新聞都有睇開,貼上來唔成問題~~
我自己以波論波....唔會無理反對其他球隊,好既就欣賞

3) 呢度冇得發PM...希望有機會可以同幾位溝通下..

睇黎Duff兄都係車仔fans?唔通你鍾意Damien Duff???

[ Last edited by autod on 2007-6-21 at 07:37 PM ]
Originally posted by Duffy at 2007-6-21 07:24 PM:

我已經要搞兩個區喇......再搞我死咖喇.....
不如叫自由神哩.......
Great power comes with great responsibility.....
copy from spiderman
你除得褲就要做多d野架喇

佢寧願搞個小保加專區囉~
Originally posted by autod at 21-6-2007 19:34:

1) 呢幾日先認真上來發帖...有d地方冇留意清楚

2) 車仔d新聞都只係英文者好在
平時新聞都有睇開,貼上來唔成問題~~
我自己以波論波....唔會無理反對其他球隊,好既就欣賞

3) 呢度冇得發PM...希望有機會可以同幾位溝通下..

睇黎Duff兄都係車仔fans?唔通你鍾意Damien Duff???
客氣客氣~~只係舉手之勞遮~~~

1) 下次做得啱就得啦~~ KaKei 版主都冇計較, 何需介懷?

2) EF會員淨係睇得明中,英文咖咋 你咪貼西班牙文呀......
   我處理版務時正身: Edgar Davids 你話我係咪車仔fans?
   我自己就以隊論隊...唔鍾意既球隊一定有不過我唔會搞破壞~

不過你貼新聞時記得要加埋個人見解呀! 否則又係犯左體版版規咖~~

3) EF只有版主才有PM功能~~~
   至於如果你想同我地吹水溝通, 呢度就得咖喇~~~
   『體育版閒談互相交流區。』 歡迎所有體育發燒友咖~~

但係作為港男版首席巡警,我常駐地當然會係【港男俱樂部】啦~
   如果你想即時搵我,抑或係想溝通吹水交朋結友甚至乎玩吓笑吓,
  【港男俱樂部】子版【真‧頑童俱樂部】都歡迎你咖!!!

中文版黎呢度:[真‧頑童俱樂部]之延續篇02---想繼續呱呱嘈就入嚟啦~
   http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=143166&fpage=1
   英文版黎呢度:[M.C.C.] --- Mischievous Child's Club
   http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=122751&fpage=1

我先代表港男版上下歡迎 autod 兄你!!

PS: 冇錯!醒目!我只愛紐卡素的 Damien Duff~~~
     摩帥執教前兩季我超鍾意車仔咖!不過自從摩帥賣走佢之後我開始鍾意紐卡素
     不過我都依然支持車仔咖~~~

[ Last edited by Duffy on 2007-6-21 at 08:17 PM ]
Originally posted by autod at 2007-6-21 07:34 PM:

1) ...
Originally posted by Duffy at 2007-6-21 06:49 PM:

第三, 比啲資料你, 等你搞時有問題都可以有人幫你
        EF車仔 fans 約莫名單: 自由神, Edgar Davids, cfccfc  
Edgar Davids = duffy
Originally posted by eqhigh at 2007-6-21 07:44 PM:

知道左了...
之前係唔知邊度見到下不過唔敢肯定..
話Duff幾時用真身發第1萬帖.....然後另一度見到Edgar Davids話咩用第1萬個帖黎做d咩...唔記得左....
Originally posted by eqhigh at 21-6-2007 19:44:

我處理版務時正身: Edgar Davids
毋須踢爆, 我認我微服出巡~~
Originally posted by autod at 21-6-2007 19:47:

知道左了...
之前係唔知邊度見...
那地方是上面提及的 [港男俱樂部]~~~

#253~~~
港男版首席巡警
個名幾型咁喎!!
   中文版黎呢度:[真‧頑童俱樂部]之延續篇02---想繼續呱呱嘈就入嚟啦~
   http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=143166&fpage=1
   英文版黎呢度:[M.C.C.] --- Mischievous Child's Club
   http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=122751&fpage=1

我先代表港男版上下歡迎 autod 兄你!!
雙語選擇,認真方便........
多謝先....琴晚都唔覺意中左入去...
PS: 冇錯!醒目!我只愛紐卡素的 Damien Duff~~~
     摩帥執教前兩季我超鍾意車仔咖!不過自從摩帥賣走佢之後我開始鍾意紐卡素
     不過我都依然支持車仔咖~~~
Duff今季傷咁耐,好可惜.........
Originally posted by autod at 21-6-2007 21:26:

個名幾型咁喎!!
客氣客氣~~ 都係專責捉吓啲搞事呃POST既會員, 幫輕吓版主們遮~~~
不過遲啲恐怕唔係 lu~~~
Originally posted by autod at 21-6-2007 21:26:

雙語選擇,認真方便........
多謝先....琴晚都唔覺意中左入去...
當然啦~~~ EF 都有不少海外會員家嘛~~~
開埋英文版就可解決佢地既溝通不便啦~~~~

Duff今季傷咁耐,好可惜.........
路達離任前最新消息:杜夫好有可能連07-08英超上半季都要缺席埋~~~
除左杜夫, 紐卡素我都幾鍾意馬田斯同維杜卡
以前都鍾意睇Duff+Gronkjaer......

Viduka... free transfer

Martins......打winning我就鍾意用佢...
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『體育版閒談互相交流區。』

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。