<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『體育版閒談互相交流區。』
返回列表 回復 發帖
報到...

遲左咁多先報到冇問題個可?

紅魔大大大fans一名是也
Originally posted by Duffy at 2007-6-21 06:49 PM:

回應返你既問題.......
第一, ...
車仔專區-史丹福橋(Stamford Bridge)大集結

不過而家就真係冇左
去左邊就唔知lu
個post講緊都好耐歷史喇..05年度喇
應該就係同GNAT更衣室(前度兵工廠專區) 等等同期

係搞就搞個好好睇睇既,,睇怕DUFF你都要幫手做多d野喇
Originally posted by Duffy at 2007-6-21 07:24 PM:

我已經要搞兩個區喇......再搞我死咖喇.....
不如叫自由神哩.......
Great power comes with great responsibility.....
copy from spiderman
你除得褲就要做多d野架喇

佢寧願搞個小保加專區囉~
Originally posted by autod at 2007-6-21 07:34 PM:
多謝Duff兄詳盡既回覆~~

1) ...
Originally posted by Duffy at 2007-6-21 06:49 PM:

第三, 比啲資料你, 等你搞時有問題都可以有人幫你
        EF車仔 fans 約莫名單: 自由神, Edgar Davids, cfccfc  
Edgar Davids = duffy
Dear Kakei~

新一季既yahoo 英超聯已經開始左喇
而家入去可以開league 同埋轉人..
我地要開個新帖 以及 搵個人去計分~~
Originally posted by littlenic at 2007-7-25 06:44 PM:

支持,今屆要殺入頭十名
上季淨係玩左半季..
今年由頭玩到落尾..一定比多d心機玩
Originally posted by autod at 2007-7-25 07:10 PM:

我又要玩
有50個位一定有你份
Originally posted by arthur8088 at 2007-9-1 03:52 PM:
To 版主,

for this post, [url]htt...
哈哈,,
thx呀arther兄~~
To bright bright, kakei, E.D, 蛙蛙~~

小弟有一建議, 就係開一個POST叫做"歐國杯消息討論"
然後將而家大部份有關英格蘭或者歐國杯既post 移入去
而部分好似"新英軍揸fit人",  "歐國盃決賽周分組賽抽籤安排",  "歐國盃外圍賽各組形勢 -- 完結篇",,等較有討論性同實用性既post就可以保留落黎既

小弟都知依個建議係長遠依然唔可以解決到個問題,但係暫時都可以應付到當前既情況

咁多位可以考慮下小弟既建議啦
Originally posted by kakeidevil at 2007-11-24 12:55 AM:

多謝你既意見
我試下點樣將佢地合併埋一齊先....

因為其實我未用過~
好易咖咋衰佬
我都用過一次(不過衰左)
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『體育版閒談互相交流區。』

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。