<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 基拔圖施華及A.桑治隨時候命打中堅
返回列表 回復 發帖
Originally posted by Edgar Davids at 2006-9-29 02:02 PM:
Gilberto and Song on standby for de...
“Neither Gallas nor Djourou are fit at the moment,” the manager told Arsenal TV Online on Thursday afternoon. “Djourou will have a test tomorrow. Gallas is having a scan today and that will decide whether he participates in the Charlton game. Personally I am very pessimistic.  
意思係咪話加拿斯同迪佐奴唔夠fit出唔到....定係因為佢地有個test同scan?

迪佐奴係之前頭5場少數全部都有踢既球員....加拿斯對錫菲聯入埋波tim
係咁就大鑊啦

最好都淨係可以咁排咋喎
                   Lehmann

Lauren   larsson/song   Toure    Flamini

唔熟阿仙奴......唔知羅倫有冇事?但法明尼應該就出得

仲有,ebone係咪又有d咩問題?仲有拿臣同基捷基治呢?
我想講既係..我一直都好欣賞song...
Originally posted by eqhigh at 2006-9-29 07:58 PM:

意思係咪話加拿斯同迪佐奴唔夠fit...
larsson 外借o左喇~
可能用埋Garry~
Originally posted by Pharaoh at 2006-9-29 11:14 PM:

larsson 外借o左喇~
可能用埋Garry~
o....thx
Originally posted by Xtravagant at 2006-9-29 03:18 PM:

我話Arsenal吾怕Charlton咁講有問...
佢上次主場都係逼和米堡
今次仲要作客........
而且阿仙奴開季都唔係打得好囉
支持社民連!
Freedom Forever
Originally posted by eqhigh at 29-9-2006 19:58:

意思係咪話加拿斯同迪佐奴唔夠fit出唔到....定係因為佢地有個test同scan?

迪佐奴係之前頭5場少數全部都有踢既球員....加拿斯對錫菲聯入埋波tim
係咁就大鑊啦

最好都淨係可以咁排咋喎
                   Lehmann

Lauren   larsson/song   Toure    Flamini

唔熟阿仙奴......唔知羅倫有冇事?但法明尼應該就出得

仲有,ebone係咪又有d咩問題?仲有拿臣同基捷基治呢?
我熟阿仙奴呀 ~~~
我答到你呀 ~~~

1. 有關佢地既傷勢........
加拿斯傷得幾重吓........起碼要養傷兩周......肯定冇份架喇.....
(可能辛達路斯仲復出得快過佢........)
而迪佐奴就傷得較輕....體測冇問題就可能照出架.........

2. 迪佐奴既狀態.....
先講世界盃.......就係有佢差啲令瑞士法定時間內輸波.......
再講頭五輪英超.....唔係阿仙奴傷晒 D 後防.....佢根本無可能出得到~
佢無閱讀球賽能力......無速度........唔識走位.......甚至連短傳都無力.......
嗰陣時既阿仙奴基本上是當打少個的........
所以迪佐奴並非穩健之將.....

3. 加拿斯就真係絕對重要.......
甚至緊要過 Henry.....(因為加拿斯個位真係缺人)

4. 其實係咁排先得.......

Lehmann

Eboue   Song/         Kolo Toure    Hoyte
           Djounou/
           G. Silva

你個陣喺上年黎講就得.......
而家係無可能的.....
Lauren 依然傷......21/10 先復出.........
Larsson 外借至 07.........
Flamini 更表明唔想再打後防......要打中場......
雲加 愛之深 一定唔會迫佢.........
Eboue 冇問題...........
基捷基治都係傷........21/10 先復出.........

我答到你嗎 ??
Originally posted by 571 at 29-9-2006 23:08:
我想講既係..我一直都好欣賞song...
如果佢今周表現穩定既........
我都會幾欣賞佢.......
因為如果而家傷兵滿營時佢仍打得唔亂既....
呢 D 先係好球員 ~~~
Originally posted by Edgar Davids at 2006-9-30 11:13 AM:

我熟阿仙奴呀 ~~~ ...

你個陣喺上年黎講就得.......
而家係無可能的.....
Lauren 依然傷......21/10 先復出.........
Larsson 外借至 07.........
Flamini 更表明唔想再打後防......要打中場......
雲加 愛之深 一定唔會迫佢.........
Eboue 冇問題...........
基捷基治都係傷........21/10 先復出.........

我答到你嗎 ??
答到...答得非常好tim

Flamini真係傻仔....有左後衛依條財路唔要
要打中場giveup:
同法比仔,Rosicky,Baptista,Hleb,Ljungberg,silva爭
仲有Denilson依個新仔.....前巴西18歲以下青年軍隊長...岩岩過左生日....18歲
咁輪法....真係n年都未到你啦都未計Diaby果d
真係.....

最後...only one question,點解基捷基治同Lauren 會同一日復出既?
Originally posted by eqhigh at 2006-9-30 11:59:

答到...答得非常好tim

Flamini...
ADD  [email protected] 扲 Join NBA le password,你說系Rated-R推介的last一位參加者
Originally posted by Rated-R at 2006-9-30 12:04 PM:

ADD  [email protected] 扲 Join NBA le password,你說系Rated-R推介的last一位參加者
thx呀
add即係 send email去?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 基拔圖施華及A.桑治隨時候命打中堅

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。