<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA Fantasy League 2006 - 2007
返回列表 回復 發帖
Originally posted by terryjog06 at 2007-1-15 03:10 PM:

KG點解唔drop Evans呀
換左lu..
camby復出佢都唔使點搶...

[ Last edited by kgkgkg212121 on 2007-1-15 at 03:30 PM ]
Originally posted by Rated-R at 2007-1-15 03:46 PM:

若果Nugget由我揸fit,Evans肯定系我重臣,我至少會比26分鐘出場比佢,系個Coach唔識貨
係wo... camby唔o係度果時...好勁!!
Originally posted by Rated-R at 2007-1-15 03:51 PM:

唔好理佢識唔識攻,但肯定耐玩過Matin,有實力過Mexico人
martin耐唔耐又傷下
今季直情唔使打
najera就打黎打去都係咁...

加上nuggets入面攻都唔使佢la~~~搶板已經好夠
Originally posted by FRANCISE at 2007-1-15 04:06 PM:

Blake都算唔錯,作為控衛及外圍射手
好似好耐冇見你了~~
Originally posted by terryjog06 at 2007-1-15 05:12 PM:
慢慢追番上黎lu
J.Terry~我送你離開千里之外 你無聲黑白
13個3pts per week
我都慢慢上~~
但同已同中間果堆有一截距離... 起碼同你爭6場
今日stl o岩o岩俾人追和左... 如果唔係...
不過呢個week...feousma... 冇得砌... 可能又沉返落去...

[ Last edited by kgkgkg212121 on 2007-1-15 at 06:13 PM ]
EQ... 而家ge SAR真係唔知點用佢
SORRY

[ Last edited by kgkgkg212121 on 2007-1-15 at 06:17 PM ]
Originally posted by eqhigh at 2007-1-15 06:23 PM:
harvey~~Larry Hughes 咩事..做乜上場唔出既
tendinitis in his left quad
Originally posted by harvey22 at 2007-1-18 06:26 PM:

So lame....
你個offer俾一兩日我諗諗得唔得??
Originally posted by 艾力克 at 2007-1-18 06:32 PM:

how about mine?
我今晚10點半後先返, 走喇, bye~
我counter左,你今晚睇下la~~
o岩o岩先睇到pacers同warriors果單大交易...
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA Fantasy League 2006 - 2007

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。