<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA Fantasy League 2006 - 2007
返回列表 回復 發帖
Originally posted by Xtravagant at 2007-2-28 08:55 PM:

I guess it is Artest
咁牽強...
不過我都冇idea...
Originally posted by eqhigh at 2007-2-28 10:10 PM:

你好想要redd?....因為等左佢都一排,,
唔係好想放..仲有冇人要?
我都想要
我果度有冇人o岩心水??
有ge話counter offer我la

[ Last edited by kgkgkg212121 on 2007-2-28 at 11:20 PM ]
Originally posted by harvey22 at 2007-2-28 11:31 PM:

I will join the redd chase too
呢條隊都好多人跟wo~
放anthony parker同brent barry...
想換pf同pg

[ Last edited by kgkgkg212121 on 2007-3-1 at 10:16 PM ]
Originally posted by Rated-R at 2007-3-1 10:16 PM:

你想點架???唉~!
唔想放chandler
你個offer雖然好吸引

[ Last edited by kgkgkg212121 on 2007-3-1 at 10:20 PM ]
Originally posted by 艾力克 at 2007-3-2 12:19 AM:

見倒就驚
何解?
Originally posted by Xtravagant at 2007-3-3 06:11 PM:

此人收le. 最大得益者係FB...
邊個可能會收??
Originally posted by feuosma at 2007-3-4 11:33 PM:

咁咪就係囉......真係睬佢到傻.......
好耐冇同你講過野.....差d唔記得你既存在tim......
睇你都唔放g.wall ga la
我都好想要ga...
smush parker點賣??
Originally posted by harvey22 at 2007-3-7 08:24 PM:

氣勢 doesn't count in fantasy
睇好唔好彩... 個陣幾勁都好,突然一個week d主力失準or大傷...
鑽石陣容都俾人打爆
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA Fantasy League 2006 - 2007

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。