<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA Fantasy League 2006 - 2007
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 艾力克 at 2007-4-2 09:32 AM:

有機會 4:4
計pts就嬴得
我想問呢個stage和左會點??
Originally posted by Xtravagant at 2007-4-2 06:41 PM:

哈哈, 第一次玩playoff week, 心情如何 ? 放鬆D but 狂 add / drop 人啊記住。

haha~~ 第1rd可以with bye都已經超額完成~~
呢個week都add/drop左比之前密
太多人o係呢1,2個week傷左
Originally posted by 艾力克 at 2007-4-2 07:20 PM:

唔覺你有咩人傷呀
其實你會唔會覺得為左foster o個少少reb放棄得多左呢?
唔知換咩人好
Originally posted by harvey22 at 2007-4-6 01:16 PM:

OLD AGE~~
Originally posted by feuosma at 2007-4-6 02:52 PM:

係囉...笑死我...........
你今個禮拜有機喎......
chandler傷左
最弊係唔知傷幾耐
Originally posted by Xtravagant at 2007-4-8 09:44 AM:

My chance of winning this week is 5%

Let's see if I can make a miracle XDDD
好幾項stats都同你好接近...
都仲要睇埋聽日先知~~
好彩sign左smush parker,俾佢個2個stl救左我...
Originally posted by Rated-R at 2007-4-9 11:13 PM:

廢人不可盡信
不是長keep之選...
chuck hayes突然神勇5個stl..
Originally posted by Xtravagant at 2007-4-9 04:43 PM:
估吾到輸2個stls... 哈哈~ 我仲記得我...
呢個week鬥得好緊湊!!
Originally posted by Rated-R at 2007-4-9 11:18 PM:

hayes reb較可靠
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA Fantasy League 2006 - 2007

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。