<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA Fantasy League 2006 - 2007
返回列表 回復 發帖
10日ge持久戰...
Originally posted by Xtravagant at 2007-4-12 11:20 PM:

Fastbreak is totally different this week than last week...

上個week好彩地爆左幾個奇兵出黎
yahoo今日好似咁遲都未update ge d stats...
Originally posted by Xtravagant at 2007-4-14 10:45 PM:

haha x 2

too many injuries... makes players performance fluctuate alot...
反而上個week個個都鬥得好激
Originally posted by feuosma at 2007-4-15 03:38 PM:
嘩.....輸到阿媽都唔認得......
x2
Originally posted by 艾力克 at 2007-4-15 05:37 PM:
4個強弱懸殊o既 matchup
bobs 放棄了嗎? 冇理由keep住d傷兵唔攻佢內線架?
x好似想嬴9-0咁o既款
另外兩個matchup都好難返身了
我呢個week一開波d命中率奇低... 呢2樣已經冇得追....

[ Last edited by kgkgkg212121 on 2007-4-15 at 06:23 PM ]
Originally posted by Xtravagant at 2007-4-15 09:44 PM:

超級拍檔...

好鬼悶架﹐懶搞笑又吾好笑...成套戲只看怡仁...
怡仁
Originally posted by Xtravagant at 2007-4-18 10:18 PM:

做咩嘆氣啊 ?

今年final weeks 沒上年般刺激呢
我盡晒力,耐何...
Originally posted by Edgar Davids at 2007-4-19 02:13 PM:

中六成啦~

[color=Bro...
搗亂分子

congrats~~~~~~

最難忘都係semifinal果個week,所有matchup都好緊湊
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA Fantasy League 2006 - 2007

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。