<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA Fantasy League 2006 - 2007
返回列表 回復 發帖
嘩~!又Z-Zone..........
Who is Z-zone?
Chenjinnan & Terryjog06仍未Join,星期一仲唔Join即發POST通輯,通輯令發出48小時便當Give up,
並吸納新血或就此10人開le
Originally posted by Chenjinnan at 2006-9-30 14:34:
Joined la
I am HaES
11日後又要魔人上身,唉~!!!!!!!!
Originally posted by Xtravagant at 2006-10-16 13:52:

is back
今年特多開唔到le既人
另外我仲未諗好1,2pick"一鋒一衛","雙塔",還是"雙衛",7選的煩腦....
Originally posted by Xtravagant at 2006-10-16 14:34:

hee hee what do u mean by this ?
咁會增加比人pick掉我心水既機會
Originally posted by Xtravagant at 2006-10-16 18:04:
AMARE STOUDEMIRE IS BACK !

留給你吧
我唔信骨折完仲有場場20:10,就算得也打不到嚴密既檔期,只會觸傷舊患,而且佢食爆炸力呢行飯,一斷已不能有十足威力
Originally posted by Xtravagant at 2006-10-17 13:11:

好啊~你地記住rd 1 , 2 吾好簡拒
佢絕不是我雙塔plan之其中一塔
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA Fantasy League 2006 - 2007

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。