<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA Fantasy League 2006 - 2007
返回列表 回復 發帖
Originally posted by feuosma at 2007-3-4 21:35:

唔係掛?????!!!!!.....唔好大家個姓一樣就當佢地差唔多先得架>_<.....
得la,我唔掂了,送貨
Originally posted by feuosma at 2007-3-4 21:36:

放心啦....除非你唔出人....唔係聽日一定唔會輸.......
贏你又屁用,我唔扲到Frist 2入PF入到去pf都系死,我PF round 1不在香港,那女人亦一樣
Originally posted by feuosma at 2007-3-4 21:42:

呀大哥大大呀.....我自己都自身難...
若r.wall健康怎不在g.wall之上??
Originally posted by feuosma at 2007-3-4 21:45:

你講你e仔???係喎.....頭先佢仲晌度架...依家唔見左......
好似抹梗地
Originally posted by feuosma at 2007-3-4 21:50:

咁慘???.....佢成日幫手做家務架???
佢屋企都冇人住,家姐又搬左過黎,爸媽又不在港住,得佢同BF
Originally posted by feuosma at 2007-3-4 21:47:

真係唔得呀...唔好攪我啦.....我嗌唔好架......
咁頂公牛三劍俠喇
Originally posted by feuosma at 2007-3-4 21:54:

你叫佢上番黎啦.......
抹完先得
Originally posted by feuosma at 2007-3-4 21:55:

你up咩呀???唔明呀.....
BEN , DENG & Hrinich
Originally posted by feuosma at 2007-3-4 21:59:

我知係佢地三個....但咁你想點呀?????
DENG---WALL
Originally posted by feuosma at 2007-3-4 22:08:

都話唔換.....(雖然你真係好有誠意....).....
同埋咁換對你幫助唔大......
我話有就有la,你唔換我走了,星期六先返,到時睇下點死
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA Fantasy League 2006 - 2007

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。