<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA Fantasy League 2006 - 2007
返回列表 回復 發帖
Originally posted by Xtravagant at 2007-3-7 20:22:

他若因私人事不回來﹐我都沒辦法喇。你接手lor... 你吾得既我會幫拒set playoff line up lor... (我吾介意做哎o也冠軍架)
對我黎講,在一日冇三人果日已Gameover,遲D仲有Deng,你鐘意點就點

冇人會接爛攤子,而且我已冇信心去爭雄

[ Last edited by Rated-R on 2007-3-7 at 11:22 PM ]
Originally posted by harvey22 at 2007-3-7 23:23:

come on man~ if u admitt game over, then why you pick up haywood juz then?
眼冤ar,再會
Originally posted by terryjog06 at 2007-3-8 03:41:

playoff前一兩日同你trade先
不用了,反正我都無力玩下去
Originally posted by feuosma at 2007-3-10 13:05:

哈哈......佢就係唔係咁諗先quit......唔同你講呢樣.....呢樣野等佢晌度先同佢再講....
你再講乜都冇用,而家既情況同系頑童既情況一樣~"我要離開了,又點丫???"
BYE BYE la
我想說過埋今日我便正式離去,點處置我D殘兵敗將就隨你地鐘意la
去意已決,絕無嬉言
得閒吹下水冇問題,拉我下水就咪喇

[ Last edited by Rated-R on 2007-3-13 at 09:02 PM ]
Originally posted by Queen21 at 2007-3-17 10:18:

總之人齊有得頂,人不齊就頂你的內臟好了
你想玩的話我便助你做一樣你不做的事,成功你就一定要玩,不成功你點話點low
Originally posted by Queen21 at 2007-3-18 20:25:

都話你系犯眾憎啦
人人都想睇你衰呢
連平時玩埋既人都同你過唔去,你有何感想???

[ Last edited by Queen21 on 2007-3-18 at 08:28 PM ]
HAHA~你而家至知?
我都系咁先決絕走咋,我Odom trade AJ關你叉事咩,咩最高交易手段堵???收皮la~!!!!!我下年都唔會玩喇,所以唔怕同任何人反面
Originally posted by 米多人不怪 at 2007-3-18 19:27:
Wakakakaka ~~~!!!
乜叉ar你???成日裝神弄鬼托ar???有本事就講你系邊個,你老母
Originally posted by Queen21 at 2007-3-19 10:36:

留S走H
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA Fantasy League 2006 - 2007

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。