<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA Fantasy League 2006 - 2007
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 秋葉林 at 2007-4-2 21:34:
如果有人見到 Duff ,幫我同佢講,話...
你冇病ar???
我整佢走架???你姓屈架???
果個人有冇用過心去玩過???有~一兩分鐘low
一落機見你呢種廢柴亂放屁就肯定我離開得十分好,妖~好臭low
唔順我既不妨約出黎切磋切磋
唔怕你手軟,最怕你條野軟弱無力,切左去弄湯吧la,弱智仔

[ Last edited by Rated-R on 2007-4-2 at 10:13 PM ]
Originally posted by feuosma at 2007-4-2 22:33:

咁快講呢樣...........秋兄.....如果可以我真係想同你一對一架........
不過你如果係你同果位大哥一對一會精彩好多......
在任何方面我也有十足把握將一些死剩把口既九十九流雜碎打至落花流水,明白嗎?
Originally posted by harvey22 at 2007-4-2 22:40:

Too bad you quitter don't even have the chance XD
氣氛不好,離去不後悔,只恨走得太遲
Originally posted by feuosma at 2007-4-2 22:42:

捨得上黎啦????.....去左邊?????
去左打D扲JJ弄湯的人小人
Originally posted by fantesticming05 at 2007-4-2 23:02:

哈, 看來大家好掛住我呢 ~
今年總算學到野, 下季有得玩既一定會做得更好 ~
HA~你的確比上年高明,但還未夠
Originally posted by Queen21 at 2007-4-4 23:30:

RR可以做到射落個小正方的角度滑入籃喎,我要此種技術,佢成日用D擦板邪術屈人機,我又要

[ Last edited by Queen21 on 2007-4-4 at 11:32 PM ]
擦板大把人識,但用得絕對好世上不足10%,Duncan系第一個,我都系學佢堵,
屈機???用得好咪屈low,用得唔好又點屈???
教你???唔教
Originally posted by Xtravagant at 2007-4-6 07:59:

1. 離藍既角度吾可以太邊﹐要20-30度好射D
2. 描準小正方來射
3. 就住度力令個波輕輕察完板就跌落網
4. 比賽時多D嘗試用

多D鍛煉就好易入...
冇藝術
Originally posted by feuosma at 2007-4-6 14:27:

真係陰公囉......
傻la~我細佬好錫佢架
Originally posted by feuosma at 2007-4-6 14:45:

????邊個???
我細佬=唱"想念妳"果個痴線佬
Originally posted by feuosma at 2007-4-6 23:15:

原來如此.......
D關系複習麻???
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA Fantasy League 2006 - 2007

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。