<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA Fantasy League 2006 - 2007
返回列表 回復 發帖
Originally posted by feuosma at 2007-4-6 23:27:

唔好教壞你個女呀.....
壞洗教架???
你睇佢就知壞la,haha~
Originally posted by feuosma at 2007-4-6 23:36:

真係鄧佢慘........
你依家仲有冇睇波......知唔知我地好多個都死左大將....我都係.....
冇時間睇
Originally posted by feuosma at 2007-4-6 23:36:

真係鄧佢慘........
你依家仲有冇睇波......知唔知我地好多個都死左大將....我都係.....
我個女叫BB剋星,專搞咸其他BB,唔洗用手,用口咋
Originally posted by kgkgkg212121 at 2007-4-9 23:11:
好彩sign左smush parker,俾佢個2個stl救左我...
廢人不可盡信
Originally posted by kgkgkg212121 at 2007-4-9 23:16:

不是長keep之選...
chuck hayes突然神勇5個stl..
hayes reb較可靠
Originally posted by 艾力克 at 2007-4-11 00:31:

因為之前勝負已分, 所以而家先開始
為左公平起見, 但等我又盡量最多用3個quotas啦

[ Last edited by 艾力克 on 2007-4-11 at 12:33 AM ]
贏有分公平???
所謂兵不厭詐,出奇制勝,人人合埋眼揸支茅亂隊又點會有咁多名將名帥?
強弱不成正比的決賽...
Originally posted by Xtravagant at 2007-4-14 22:45:

haha x 2

too many injuries... makes players performance fluctuate alot...
開始隱形了
Originally posted by 艾力克 at 2007-4-14 23:16:

頭o個2round都好難打
你當我D人系沙ar?
D人不通戰術先輸堵
Originally posted by 艾力克 at 2007-4-14 23:54:

我知呀
我好辛苦先追番第一日d成績, 但"對手"竟然一個move都冇, otherwise我起碼要換半隊先嬴倒
同佢真正落場一樣,有技巧但冇膽去做
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA Fantasy League 2006 - 2007

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。