<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA Fantasy League 2006 - 2007
返回列表 回復 發帖
Originally posted by feuosma at 2006-11-4 07:03 PM:

係度傾啦.....咁你對邊個有與趣?????
marion, allen, wallace
em... besides boykins, martin and hill la
Originally posted by feuosma at 2006-11-4 07:08 PM:

唔多啦....我已經放左白朱古力.....
仲有Claxton.....我當佢透明......
claxton
Originally posted by feuosma at 2006-11-4 07:12 PM:

希爾同你換.....一對一????
hill?
你岩岩簽番黎同我換, 咁我咪蝕晒
Originally posted by feuosma at 2006-11-4 07:13 PM:

咁希爾加佢同你換????
人地出star黎同我換, 你出佢地
Originally posted by feuosma at 2006-11-4 07:20 PM:

哈哈.....唔好意思....一講到trade我就係咁......
所以我以往玩都少同人trade....
一開league你就8:1, 下week對duff又係你玩晒
Originally posted by feuosma at 2006-11-4 07:29 PM:

1. 呢個禮拜未完.....
2. 點解大家都覺得杜夫隊波咁差????我真係完全唔覺得......
我唔係話佢隊波差, 只係如果佢唔轉陣o既話, 好易控制倒比賽
Originally posted by harvey22 at 2006-11-4 07:31 PM:
i acutally thinks that duff's team is not as bad as you guys think~~
esp. he benched 3 guys who are not productive
Originally posted by Xtravagant at 2006-11-4 09:10 PM:
大家會吾會覺得個trade pending set得好慢 ??

頭先有人話要 4 日先成交... 大家會吾會覺得慢左少少 ?

我係set 左 2 days of voting 應該同上年一樣
一早話左set一日啦, 你話要俾多d時間人地ban
Originally posted by Rated-R at 2006-11-4 09:20 PM:

系十十十分慢,上年好似2-3日就收貨的.......
兩日時間俾人ban, 即係要3日先有得收
如果唔好彩o係4點後先accept, 就要4日後先有
Originally posted by Rated-R at 2006-11-4 09:27 PM:

我件Bogut已領左野
打左2-3場比賽就咁多trade

[ Last edited by 艾力克 on 2006-11-4 at 09:42 PM ]
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA Fantasy League 2006 - 2007

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。