<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA Fantasy League 2006 - 2007
返回列表 回復 發帖
Originally posted by feuosma at 2007-4-1 02:20 PM:

http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=145546&fpage=1

你d真係屎橋..........咁講個女仔實覺得你冇誠意.......
版主加分喎
所以咪話冇行先好咁講囉, 如果人地好決絕咁話唔鍾意你, 你有幾多誠意都冇用
Originally posted by Queen21 at 2007-4-1 11:09 PM:

我系白駝山的歐陽小姐,你還覺得好不好?
好想對多次 haes 呀, may i?
allen 同 miller 一齊收league 先夠緊張嘛, 上round對佢鬥射3分好刺激
Originally posted by Queen21 at 2007-4-1 11:37 PM:

我要推倒那剦人秋葉林的奸計之餘,還要系佢面前扲冠軍,我知主會保祐我的
好...唔訓都要嬴你
Originally posted by eqhigh at 2007-4-1 11:41 PM:
死喇..唔知BN邊個好..
要追ast同pts就未必保得住reb同blk
要保住reb同blk就未必追到
點算好= =
ast 就冇乜機會喇
我就會出parker保住個stl喇
reb,blk yao都應該頂得住o既
Originally posted by eqhigh at 2007-4-2 12:10 AM:

不過我驚輸左比你仲要對lakers
不如你問下x想你bench邊個呀
Originally posted by Xtravagant at 2007-4-2 12:15 AM:
Yoda一句: 希望在consolation再同我對戰
你又一句: Come oN X~~~~~~

先激發我D鬥志咋...本來見艾兄離我而去已經心灰意冷
乜你咁想我留o係 consolation 咩
Originally posted by eqhigh at 2007-4-2 12:16 AM:

輸左我實笑你ga,,
駛唔駛人陪呀
Originally posted by feuosma at 2007-4-2 12:58 AM:
祝大家聽日(今日???)好運........過埋...
playoff 至少有兩個matchup o既
輸左都仲要爭 5-6 or 11-12 位
Originally posted by eqhigh at 2007-4-2 12:23 AM:

唔使喇..聽朝睇你絕地反擊..haha
估唔到o係最後關頭係marion救番我
(有幾何放假都咁早起身)
Originally posted by Queen21 at 2007-4-2 08:04 AM:

???乜ar
總之就...
繼續追fg
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA Fantasy League 2006 - 2007

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。