<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA Fantasy League 2006 - 2007
返回列表 回復 發帖
Originally posted by feuosma at 2007-4-2 10:06 PM:

哈!!!!咁你都唔死得.....好野.......
個"死"字icon俾你用左啦
係喎, x...
有冇興趣挑戰高難度, 同我鬥今個禮拜o既stats呀
Originally posted by 秋葉林 at 2007-4-2 10:18 PM:

佢仲响 can't cut list 呀
不過計過條數下個禮拜打少一個都暫時未有問題
係喎, 唔怪之得
Originally posted by Xtravagant at 2007-4-2 10:19 PM:

6 個掛。

如果係1 v 1 既話﹐你同我一半既主力要浪費在FA...
或者一隊波有20幾個球員
Originally posted by feuosma at 2007-4-2 10:26 PM:

我晌呢度既日子中於到左完結喇...Harvey兄....
真傷感
Originally posted by feuosma at 2007-4-2 10:33 PM:

咁快講呢樣...........秋兄.....如果可以我真係想同你一對一架........
不過你如果係你同果位大哥一對一會精彩好多......
我隊波冇左你唔得架, 你d球員對我好重要架
我都睇緊依個post
係呀, o係電視見過佢寫書法
弊~~
睇黎HaES認真架喎
Originally posted by harvey22 at 2007-4-4 11:41 AM:

not his 1st time 0 shots 10+ assists XDDDD
仲唔放wade, 唔放你會輸架
Originally posted by Xtravagant at 2007-4-4 12:02 PM:

but he is not coming back u'll get trash either ways ( DO U FEEL REGRET NOT TO JOIN MY CONSOLATION?)
i feel regret
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA Fantasy League 2006 - 2007

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。