<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA Fantasy League 2006 - 2007
返回列表 回復 發帖
Originally posted by harvey22 at 2007-4-9 12:57 PM:

Lunch 1st~ analysis your Brry道的行為 when i come back
you can do so
Originally posted by feuosma at 2007-4-9 04:14 PM:
HaES 4          shut_up 5

AL力克......你個-6精.....
又係0.001FG%....
我都話嬴得好險啦
head入多球就tie, 再入多球就嬴
feu...
我想分一半quota同你玩最後一個禮拜, 唔知你有冇異議呢?
雖然你唔轉人都可以順利入到決賽, 但你而家傷左watson, ridnour,barry搞到我好似對住植物人咁
既然你係active player, 有d quota玩埋依個禮拜嬴輸都會開心d嘛
你冇問題我就叫commissoner (x..)o係我度扣一半quota俾你架喇
Originally posted by feuosma at 2007-4-9 06:21 PM:

唔好搞d咁既野啦......rules定左...
唔好啦
我想對harvey都係因為佢可以簽人同我鬥
而家對住你, 嬴又冇意思, 輸又冇心機
咁玩法都唔刺激, final 唔應該咁玩架
Originally posted by 秋葉林 at 2007-4-10 01:56 AM:

你咁想玩,咁不如我同你 side bet 啦  
好..點玩
Originally posted by Xtravagant at 2007-4-10 09:40 AM:

不如o甘啦~ Feuosma D 傷兵我幫拒...
(老實講, 就算佢係植物人我都可能會輸 , 不過有d moves會好玩d)
Originally posted by 米多人不怪 at 2007-4-10 08:07 PM:
i_am_back
who are you in fact?
as no one knows, you are being ignored forever
Originally posted by feuosma at 2007-4-10 10:57 PM:

你問左你自己先才答我.....你想champ多d.....定係想呢個禮拜好玩多d???
想呢個禮拜好玩多d
process is more important than the result "sometimes"
Originally posted by feuosma at 2007-4-10 11:16 PM:

好......
咁我有個折衷既...
我開讓球喎, 邊有人反對呀, 輸左仲話我抵死添啦 XDDD
不如分夠一人7個啦, 你3個quotas都只可以full team, 我仲可以執倒6分
做人有時要大想頭d
而且咁做都唔算破壞個league o既秩序
Originally posted by 秋葉林 at 2007-4-10 11:36 PM:

艾兄你想單挑嘅咪同我鬥囉
唔好搞咁多嘢啦

p.s. 雖然牌面我依家輸緊 3 : 6  
實不相暪, 我已經針對性咁同緊你鬥
預計結果應該係 6:2
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA Fantasy League 2006 - 2007

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。