<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA Fantasy League 2006 - 2007
返回列表 回復 發帖
大事不妙

如果你add左個即刻收league我會笑死 XDD
(俾多個quota你又唔要)
Originally posted by 秋葉林 at 2007-4-11 12:03 AM:

牌面我係處於下風,但係舊年我都...
咁你真係應該一個對3個喎 (also X~)
Originally posted by feuosma at 2007-4-11 12:17 AM:

邊有咁橋架...........咁如果咁講你比20個我都冇用架啦........算啦....

[size=-1]3個move夠勝你...
遊戲即將開始
Originally posted by 秋葉林 at 2007-4-11 12:21 AM:

乜唔係已經開始緊咩  
因為之前勝負已分, 所以而家先開始
為左公平起見, 但等我又盡量最多用3個quotas啦

[ Last edited by 艾力克 on 2007-4-11 at 12:33 AM ]
Originally posted by 秋葉林 at 2007-4-11 01:08 AM:

你嘅意思係用 3 個 quotas 就想贏埋我 ??
冇諗過喎
不過應該唔係問題
bobs季軍戰俾人大炒好失禮喎
keep on
有冇人知wells今季仲乜事? 成日都話私人理由
紀律問題唔出佢?
佢好似話唔打就唔打咁, van gundy又冇乜理佢

vs 秋 8:1

[ Last edited by 艾力克 on 2007-4-12 at 11:16 PM ]
本週之星
Dan Gadzuric (Mil - C) vs @BOS, CHA, ATL
仲乜唔出人
Originally posted by feuosma at 2007-4-14 01:42 PM:

想出...但出唔到.....你望真d我隊波......

俾多幾個quota你又唔要, 仲要唔要

你o係yahoo英超聯o個版叫我仲乜?

[ Last edited by 艾力克 on 2007-4-14 at 01:49 PM ]
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA Fantasy League 2006 - 2007

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。