<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA Fantasy League 2006 - 2007
返回列表 回復 發帖
任務成功,搶番 4 分
唉! 傷咗兩件,ban 咗一件
咁就無咗三個正選,每個禮拜打少 10 場

我覺得我仲傷過 Denver,起碼佢哋今日都仲贏到波
嚟緊果兩、三個禮拜真係唔知點算
Originally posted by harvey22 at 2006-12-19 20:21:

Now the time to see what you've got
有得打車輪就話啫,但係依家又要顧住驚爆軚
無咗三件主力,真係神仙都難變

好彩之前做落嘢,家陣底子夠厚
應該可以頂到兩、三個禮拜呱

不過就真係益晒 EQ、Feuosma 同 BOBS
(仲要有兩個係主要對手)
Originally posted by Rated-R at 2006-12-19 21:03:
放A.miller~
我想要,不過咁貴買唔起
Originally posted by Rated-R at 2006-12-19 21:18:

只系我唔信得過mo.will
你信佢唔過我都無辦法
不過我覺得 Mo William 絕對响 A. Miller 之上
千呼萬喚始出來,A.Iverson 被 trade 到 Denver
換來 A.Miller 同 Joe Smith

兩個得分王打埋同一隊
啲波邊度夠分呀
真係唔知 Denver 個班主諗乜

p.s. 唔怪之得 RR 會放 A.Miller 啦
Originally posted by Xtravagant at 2006-12-20 14:17:
Harvey 仔﹐你幾快手gor bor ~

Green 呢件肥肉我又漏了
今年個 league 真係勁 competitive
完全唔可以有半秒猶豫

真係 I like this game
deleted

[ Last edited by 秋葉林 on 2006-12-21 at 12:49 AM ]
Originally posted by 艾力克 at 2006-12-21 00:10:
快d delete左去
鬼叫你想昆我呀
PHO 嘅連勝記錄畀 WAS 打破咗啦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA Fantasy League 2006 - 2007

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。