<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA Fantasy League 2006 - 2007
返回列表 回復 發帖
Originally posted by Rated-R at 2006-12-23 19:50:
Tony Parker
LeBron James
Andris...
我少有地同 RR 有相信嘅諗法

個 trade 計落阿 kay 雖然每個禮拜可以賺到 13 pts 同勁賺 18 個 ast
但係就勁蝕 29 個 reb 同 8 個 blk ,仲有就係 FG% 同 FT% 都係勁蝕 (呢點唔講你可能真係唔知)
所以真係唔係咁 balance 喎

再講,論位置嘅靈活性又係蝕
用 2 個一線同 1 個二線球員,去轉 1 個一線、一個二線同一個三線球員 ... 又係蝕

最重要嘅係,之前 D. Nowitzki 個 trade 已經隻眼開隻眼閉
今次無可能再放過 BOBS

先小人後君子,我保留 veto 個 trade 嘅權利

p.s.  A. Biedrins 今日好似傷出喎

[ Last edited by 秋葉林 on 2006-12-23 at 10:01 PM ]
Originally posted by Xtravagant at 2006-12-25 00:22:
Hey Master Yoda... why are you sending me R.Butler ?! haha

Right now I cant trade away my Centers wor... only 3 center jah ...
I think 2 centers are enough most of the time

By the way, I believe you cannot have a win in reb, ast ... in coming few weeks
instead, 3pt is one of your strength, R.Butler will be one of your choices

or you want to lose 1:8, just like what laker did?
Originally posted by Xtravagant at 2006-12-25 00:40:

我都想看看暫時戰力會減幾多。
今季零舍多傷兵。

J.Howard, Watson, Granger, Bell 如果再加埋AJ 幫助﹐3pt應該吾係問題。
你覺得無問題就得啦

反正 R.Butler 係我响 J. Smith 缺陣時嘅及時雨
係我响黑暗日子中每個禮拜仍能確保 4 分嘅關鍵
如無意外我最少會 keep 佢到 J. Smith 復出為止
Originally posted by eqhigh at 2006-12-25 19:30:
everybody~~MERRY X'MAS~~

僥倖地唔使俾秋兄大炒~險

下週對Lakers~~我既第一場勝仗呀..
條氣真係有少少唔順
有乜理由打少成 10 場會輸 1 個 TO 至得假
仲要因為 nash 打少咗果一場,畀佢破埋我 ast 嘅連勝紀錄

不過算啦,嚟緊果兩個禮拜先至係戲肉

[ Last edited by 秋葉林 on 2006-12-25 at 11:08 PM ]
Originally posted by feuosma at 2006-12-25 22:56:

係戲肉才對呀秋兄.......我都很緊張......
先禮後兵,你估今個禮拜嘅戰況同賽果會係點
Originally posted by 艾力克 at 2006-12-27 21:08:

set左
1:8

你算set左, 只係richardson bench左
2:7

yoda 9:0
虛火嚟架啫,到目前為止都仲係平手
如果 S. Nash 同 R. Butler 今日唔係打成咁,我諗我嘅信心會大啲
Originally posted by 艾力克 at 2006-12-31 13:05:
o.. my round3 pick
你咁鍾意 keep 傷兵,依家咪啱晒你囉
Originally posted by harvey22 at 2007-1-2 23:43:
Masta Yo [size=-2]Rasual Butler
你對 Rasual Butler 有興趣咩?
Originally posted by Rated-R at 2007-1-3 22:12:

A.mill
你意思係想用 A. Miller 嚟 trade R. Butler ?
Originally posted by Rated-R at 2007-1-3 22:33:

問你仲有冇興趣76人的A. Miller,Butler就唔洗喇
興趣唔係無,不過就佢呢幾場嘅表演嚟睇,個價好似跌咗少少喎
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA Fantasy League 2006 - 2007

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。