<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA Fantasy League 2006 - 2007
返回列表 回復 發帖
Originally posted by Rated-R at 2007-1-14 00:07:

我做乜唔好先,到你管?
今年我唔係 Commissioner,無諗住要管你
你想點咪點囉,完全唔關我事
Originally posted by Xtravagant at 2007-1-14 00:06:

沒得自動加分﹐忽然隱左形
呢個唔係主要原因
雖知道呢度「有啲人」將「果個人」當做神咁拜
見到都眼火爆,咪少啲上嚟囉,費事眼冤

[ Last edited by 秋葉林 on 2007-1-14 at 12:22 AM ]
Originally posted by Xtravagant at 2007-1-14 00:22:

你都要trade 下人架....
啱咪 trade 囉,唔啱無謂強求呀
我舊年都係 trade 咗兩、三次咋嘛
哈哈,我今日收到個 offer :

B. Roy + S. Marion  trade S. Nash + C. Butler

你哋點睇呀
Originally posted by 艾力克 at 2007-1-16 21:39:

咩意思
真係想要nash架
sorry!!  我隊波 S. Nash、M. William、C. Butler 同 C. Bosh 係非賣品
M. Okur 同 R. Hamilton 要一、二線球員至有得傾

其他球員全部掛牌待沽,必要時 n vs. 1 trade 都無問題
反正我係個垃圾佬,最鍾意執垃圾
Originally posted by 艾力克 at 2007-1-16 21:53:

send咁多次offer你先講
我點知你唔知
Originally posted by harvey22 at 2007-1-16 22:03:
Masta YoDa~ Offer
你 offer 果個佢隊中主力傷癒復出,高峰已過

而你想要果個雖然近兩場表現失準,前景亦有啲唔明朗
但係爛船都有三斤釘,絕對唔止呢個價錢,sorry

唔知你覺得我分析得有無道理呢

[ Last edited by 秋葉林 on 2007-1-16 at 10:22 PM ]
Originally posted by Rated-R at 2007-1-16 21:55:

M. Okur 點賣先
M. Okur +xxx  trade E. Curry + xxx
有興趣繼續傾,無興趣下次再研究

...... 不過我覺得個 trade 有啲難度
因為 E. Curry 嘅缺點令我對佢扣咗唔少分
Originally posted by 艾力克 at 2007-1-16 22:37:

E. Curry 嘅缺點對你影響唔係好大姐
你錯喇,佢嘅缺點會令我個穩勝嘅 stat 出現危機
另一個唔多穩嘅 stat 必敗
要花唔少時間先可以平衡得返架
Originally posted by harvey22 at 2007-1-16 22:29:

無道理? Because he is the ...
咪就係囉,3pt 同 FT% 我唔缺乏,blk 反正輸梗,佢對我嘅吸引力唔太大
不過如果你唔趕嘅話,我會花一、兩個禮拜去觀察下

但係我想知點解你想要我果個 player 呀
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA Fantasy League 2006 - 2007

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。