<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA Fantasy League 2006 - 2007
返回列表 回復 發帖
Originally posted by Rated-R at 2007-1-29 23:52:

秋兄,若不嚴棄redd不能即用,Rip-H可用作Trade的
當然,我只想奪得我的所好
我唔係話唔想放 Haslem
只係我得佢一個 PF (J. Howard 我諗 Yao 復出後會放番落 fa)
同時又只係得兩個 C
中路嘅兵力太薄弱嗱
Originally posted by Rated-R at 2007-1-30 00:00:

BOSH is Great PF
都話得兩個 C 咯
佢去打 PF 邊個打 C 呀
Originally posted by Rated-R at 2007-2-1 21:59:

好用
仲有無興趣要 Haslem 呀

我可以借畀你用,不過有條件 ...   
Originally posted by Rated-R at 2007-2-1 22:08:

睇條件
1 trade 1
Haslem vs Jamison + buy back option  
Originally posted by Rated-R at 2007-2-1 22:21:

2-8weeks
2-5weeks吞人
6-8 weeks要人

唔得喎,MRI定奪
2-5weeks 冇可能只值Haslem
係你自己話要借人,我至有咁嘅 offer 啫

week 17 ( 即係再對你 ) 之前,Haslem 由你保管
week 18 至截止 trade 人任何一日,我有權隨時要求回水

制就制,唔制就算,今晚 12:00 前回覆

p.s. 唔好再話無人幫你渡難關,係你自己怕蝕底咋

[ Last edited by 秋葉林 on 2007-2-1 at 10:35 PM ]
我仲以為我個 S. Nash 一日 8 個 TO 已經好過份
點知原來一山還有一山高

D. Wade 今日 12 個 TO 呀

p.s.  D. Wade 今日 FT 23/24 ,對住佢我啲 FT 都會有啲驚
Originally posted by terryjog06 at 2007-2-3 13:41:

今日FG真係低爆
成也 Bryant,敗也 Bryant
Originally posted by terryjog06 at 2007-2-3 14:02:

hihi今week想報番一箭之仇
你咁想要咪畀你囉
駛唔駛我 bench 起晒啲球員畀你過呀
Originally posted by terryjog06 at 2007-2-3 19:16:

我都未曾見過 我覺得冇咁易
我覺得只要 ming 少啲 TO 控制得好
真係會 9-0 都唔出奇
上個禮拜尾明明話 Walton 可以出得返,Wally仔又有返狀態
仲諗住可以整多鑊9 : 0 畀 X 兄佢嘆 (我計過真係有機架)

點知去到依家我隊波竟然傷咗 3 件,形勢即刻變成五五波
如果 Lewis 甚至 Pierce 可以呢兩日出得
今個禮拜我一定死得

所以話,真係人算不如天算
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA Fantasy League 2006 - 2007

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。