<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA Fantasy League 2006 - 2007
返回列表 回復 發帖
Originally posted by Xtravagant at 2007-2-15 17:59:

this week 3 inj: miller, diaw, CV ... I'm totally screwed man... this season is cursed for me.

I can not remember a week where I could start a full team.

你估我又好你好多咩
近兩個月長期有兩至三個唔出得
依家仲要一次過傷五件
今個禮拜對住 ming 少真係做硬砲灰
Originally posted by feuosma at 2007-3-4 22:32:
秋兄....send左offer比你....你睇睇啦....
睇下可唔可以引你開斎trade人........
多謝你嘅好意,但係條友我 keep 咗成個月
我都係想睇佢打番幾場波先決定放唔放佢
精神分裂 ......
Originally posted by feuosma at 2007-3-15 22:23:

秋兄........你話我????
做mud前日咁失策呀?????
忙都死咁滯,邊得閒理啊
到記得果陣時都已經開咗波喇

p.s. 唔係話你呀,超低能
Originally posted by feuosma at 2007-3-16 23:32:

你做mud突然咁關心我????
一定唔會!!!!!!!!!!!!!!!
因為我第一日讓咗佢 1 車 1 砲  
Originally posted by feuosma at 2007-3-18 14:20:

唉....我都唔知點講......其實我開始懷疑....前世係咪同你有過節架???哈哈哈哈......
佢都係想提醒下你啫,雖然係遲咗啲
估唔到我仲可以 keep 到 8 個 livedraft 球員
Originally posted by feuosma at 2007-3-24 14:16:
杜夫......總陀主...MING少....KG仔....X兄....秋兄.....仲有各位平時少黎既朋友....

呢度就完啦.......就算唔入黎吹水.....都黎SAY個HI啦..........

等大家見下面......唔係唔知幾時再見啦.......
6 個月後囉,如果你出年仲玩嘅話
如果有人見到 Duff ,幫我同佢講,話我同艾兄合力幫佢報咗仇喇

老實講,如果 Duff 仲响度,試問有邊個可以係佢對手
就算畀我今年攞到個冠軍我都會覺得唔光彩

對果啲洗橫手整走我哋個好對手嘅人,我絕對唔會手軟
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA Fantasy League 2006 - 2007

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。