<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA Fantasy League 2006 - 2007
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 艾力克 at 2007-4-2 22:07:

一個禮拜打兩場都簽, 仲諗住下個禮拜簽添
收league o個個又唔換
佢仲响 can't cut list 呀
不過計過條數下個禮拜打少一個都暫時未有問題
Originally posted by feuosma at 2007-4-2 22:26:

我晌呢度既日子中於到左完結喇...Harvey兄....
咁你出年仲玩唔玩呀
Originally posted by Rated-R at 2007-4-2 22:35:

在任何方面我也有十足把握將一些死剩把口既九十九流雜碎打至落花流水,明白嗎?

呢兩日都可以專心工作
睇嚟我真係可以下個禮拜全力回歸喎
希望今個禮拜唔會衰收尾啦

努力趕 project 中 ......
Originally posted by 艾力克 at 2007-4-6 17:00:
feu d 小將忽然變晒大將, champion o既先兆
但係聽講話佢隊波全部都係小將嚟咋喎
我聽講架咋
Originally posted by 艾力克 at 2007-4-10 00:48:

唔好啦
我想對harvey都係因為佢可以簽人同我鬥
而家對住你, 嬴又冇意思, 輸又冇心機
咁玩法都唔刺激, final 唔應該咁玩架
你咁想玩,咁不如我同你 side bet 啦  
Originally posted by 艾力克 at 2007-4-10 23:22:

我開讓球喎, 邊有人反對呀, 輸左仲...
艾兄你想單挑嘅咪同我鬥囉
唔好搞咁多嘢啦

p.s. 雖然牌面我依家輸緊 3 : 6  
Originally posted by feuosma at 2007-4-10 23:40:

我都想同你.....
一次過鬥 3 個,我驚我頂唔順喎  
Originally posted by 艾力克 at 2007-4-10 23:53:

實不相暪, 我已經針對性咁同緊你鬥
預計結果應該係 6:2
牌面我係處於下風,但係舊年我都係喎咁嘅情況下
同 x 兄响尾二果日打成 4 : 4 至 last day 先至敗陣

目前為止大家都係打 72 場波
而且有兩至三項 stat 都唔係輸好多
我會力戰到最後一秒嘅
Originally posted by feuosma at 2007-4-10 23:51:

秋兄....我有一問....未知你會否答.......以後唔知幾時再見到你.....所以問定先........

你成日去秋葉原架????
當然唔係咁膚淺啦  

葉同林係個姓嚟嘅,而秋天就係大家都鍾意嘅季節 ......

p.s.  佢係响立秋果日出世架
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA Fantasy League 2006 - 2007

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。