<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA Fantasy League 2006 - 2007
返回列表 回復 發帖
Originally posted by Edgar Davids at 2006-10-29 23:21:

唔識玩........
D position (e.g. C、SP、SG) 得分上面有咩分別架 ????
係咪擺球員喺 C 會高分啲 ???
得分上係咩位都唔會有分別架...即係踢波咁...都有唔同位置咁之馬.....
你仲有野唔明好快d問啦......
揷爆鄧麗欣、鍾欣桐、黃婉伶、薛凱琪、關心研、鄭融、劉心悠、董敏莉、應采兒、陳文緩、林嘉欣、官恩娜、陳自瑤、陳法拉、廖碧兒
Originally posted by 艾力克 at 2006-10-30 00:35:

wht should i install then?
maybe u tell me the content la...
who r the sleepers and which 5 should be chosen r
sleepers.....ONEAL, B.Davis,J.Tinsey, Webber, 仲有個唔記得....
5 should choose....LBJ, Matrix, KG, Arenas, Wade
揷爆鄧麗欣、鍾欣桐、黃婉伶、薛凱琪、關心研、鄭融、劉心悠、董敏莉、應采兒、陳文緩、林嘉欣、官恩娜、陳自瑤、陳法拉、廖碧兒
Originally posted by Xtravagant at 2006-10-30 00:41:

ONEAL, DAVIS, J.Tinsley and WEBBER are "DO NOT PICKS" not "SLEEPERS"

SLEEPERS - players who are under value and are expected to play well.
哈哈...sorry....
不過個名單我應該冇記錯......
Originally posted by Xtravagant at 2006-10-30 00:48:

no, it's tony parker.
我記得佢有話parker唔好......

[ Last edited by feuosma on 2006-10-30 at 12:52 AM ]
Originally posted by Xtravagant at 2006-10-30 01:14:

艾兄﹐MING少﹐ Feuosma 兄﹐KG﹐ harvey22... EQ HIGH...

全部得2個C咋...
大Z我都想要呀....
Originally posted by Xtravagant at 2006-10-30 01:37:

This is what I mean by having two legitimate Centers ( Yao Ming and B.Miller) is like owning two luxury cars in the 1970s Great Depression
我果兩個就真係削d啦.....
Originally posted by fantesticming05 at 2006-10-30 16:01:

要求的確高左d........ 再回下佢先 ~

可唔可以話我知邊個會員等於league中既咩人 ???
唔好意思...ming...to reject yr offer.....sorry.......
Originally posted by fantesticming05 at 2006-10-30 22:57:

下, 冇所謂啦  ~
我搭一個換得唔得 ?
其實對大家都有利姐  !
sorry....都係no....
想問問...head-to-head d stat係一個一個禮拜咁埋單計數咁計既....
咁比如我想係禮拜四時...同對手比較下d stat...可以係邊度睇???

同埋有樣野我好耐都唔係好明....賽程會唔會影響到大家既表現....即係咁好彩/唔好彩真係次次都比你排到較多/較少比賽......雖然我知呢樣野係廿多個禮拜之後已經會淡化左好多......(roto係咪唔同???因為係成年先埋計數...個個最後都係一樣...)....(先假設左冇傷兵既問題先...如果唔係就討論唔到)....

如果真係咁...咁我真係日日啤住個schedule pick人drop人(pick d果日有比賽既)....咁會唔會著數???(我真係唔知咁樣可唔可行....亦200%唔會咁做....)...但真係唸極都唔明....

希望大家可以賜教.....
Originally posted by terryjog06 at 2006-10-31 19:47:
我只可以答你 賽程多少會有影響 但不會太大
其餘o既就留番比專業人士既黎答你
thx...我真係好想有個答案.....
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA Fantasy League 2006 - 2007

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。