<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA Fantasy League 2006 - 2007
返回列表 回復 發帖
大師兄返嚟啦

A. Stoudemire 今日 10-14  25 分 14 籃板 再送多 2 個封波
I'm back for a while
Originally posted by Xtravagant at 2006-11-13 19:42:

wai ~ 你次次都ignore 我D comment 既

??  唔明
Originally posted by Xtravagant at 2006-11-13 19:43:

我地好好奇﹐點解你會放HEDO ??
30% 係為咗想搏多 2 分 ﹙結果都係搏得半分﹚
30% 係為咗為下個禮拜對 terryjog 清理跑道

40% 係意氣用事,因為條友短短兩個禮拜已經先後一次 1-9 同一次 1-10
完全違反我隊波今年嘅組軍方針
Originally posted by terryjog06 at 2006-11-13 19:55:

秋兄已做好部將...
而我仲係企定定等比佢KO
唔單只係你,之後幾個禮拜我都要惡戰連場
Originally posted by Xtravagant at 2006-11-13 19:51:

原來係o甘...

係呢﹐你覺得DIAW會吾會係bust ?

[ Last edited by Xtravagant on 2006-11-13 at 07:52 PM ]
真係好難講,不過我對佢仲有啲期待
如果你肯平啲放佢我都會收嫁
Originally posted by Xtravagant at 2006-11-13 19:44:

沒野啦~
仲未見你同人trade... 一味響FA到挖寶ja wor ~
我又唔係 duff
都無人係咁出 offer 畀我

可能係我隊波大部份都係二線球員
大家對佢哋無興趣啦
Originally posted by Xtravagant at 2006-11-13 20:04:

其實我一直都考慮緊Ming個交易...
B.M. 我對佢有啲保留,佢呢幾年成日傷
就算係 trade 都會係明星賽之後局勢明朗後先會考慮
Originally posted by Xtravagant at 2006-11-13 20:07:

仲有一樣野﹐要問下你D意見。
之...
好唔係話唔好,但係我有啲驚會容易引起紛爭
因為咁做某程度上會對果個對手不利
﹙舊年都係因為要扶助弱小至無出事﹚
所以要小心處理
Originally posted by terryjog06 at 2006-11-13 20:15:

秋兄 下week我要3-4分夠架喇 唔好咁盡
牌面上依家應該係 4-5 或 5-4 之爭
我嘅部署有無用,今個禮拜尾自有分曉
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA Fantasy League 2006 - 2007

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。